miro Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Witam. Szukam informacji, ile wg PN można dodać do wyrobu z dziczyzny mięsa innego gatunku (np. wieprzowego), aby mógł być nadal klasyfikowany jako z dziczyzny ?Czy w ogóle PN podaje takie zawartości ? Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/4849-dopuszczalna-mi%C4%99sa-w-wyrobach-z-dziczyzny-a-pn/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.