konkwista Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 4 Marca 2011 witam zabieram sie za zrobienie swojskiej kiełbasy z przepisu w podpietch tematach ze str głównej doradzcie co zrobić aby w kiełbasie swojskiej znajdowały sie tzw. galaretki co jakis czas czego dodac aby uzyskać taki efekt .Może być gotowy przepis na swojszczyzne chetnie skorzystam dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5309-swojska-z-galaretk%C4%85/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszubka33 Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 4 Marca 2011 https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=4420&highlight=kie%B3basa++galaretk%B1 opcja http://emotikona.pl/emotikony/pic/22icon_search_neutral.gif szukać , czytać , czytać, czytać ...... i pytać ... Cytuj Hanka_Kaszubka33 Wszyscy Jesteśmy Aniołami Z Jednym Skrzydłem.... GDYNIA MOJE MIASTO Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5309-swojska-z-galaretk%C4%85/#findComment-150236 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 4 Marca 2011 opcja szukaj A po co.Ja Ci podpowiem.Wody ,dużo wody i do tego żelatyna lub skórki i masz gotowy przepis.A jak jeszcze nie będziesz przestrzegał temperatur wędzenia i parzenia to sukces murowany.Brrr kiełbasa z galaretką.Najgorszy sen masarza :grin: Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5309-swojska-z-galaretk%C4%85/#findComment-150239 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkwista Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 4 Marca 2011 eee tam dzieciaki taka lubia to sie im zrobi ważne że chca zajadać Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5309-swojska-z-galaretk%C4%85/#findComment-150243 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkwista Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 4 Marca 2011 a jakis gotowy przepis z gramaturą przypraw na 10 kg miesa z podziałem na kl można prosić Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5309-swojska-z-galaretk%C4%85/#findComment-150244 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 4 Marca 2011 Poczytaj co Ci Kaszubka podrzuciła może coś znajdziesz https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=4420&highlight=kie%B3basa++galaretk%B1 1 Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5309-swojska-z-galaretk%C4%85/#findComment-150245 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkwista Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 4 Marca 2011 dziekuje Wszystkim za pomoc biore sie do pracy podziele sie fotkami Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5309-swojska-z-galaretk%C4%85/#findComment-150247 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.