Zico Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Ostatnio gdzieś w telewizji słyszałem o kiełbasie z chrzanem w środku .Mam pytanie czy ktoś już robił taką :question: ? Jakie proporcje chrzanu świeżo tartego lub suszonego należy zastosować .Może już jakaś zadymiaczka lub zadymiacz ma sprawdzony skład :question: Cytuj Paweł 603957797 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5532-bia%C5%82a-z-dodatkiem-chrzanu-w-sk%C5%82adzie/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zico Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Tak wiem , że to ślaski chyba wymysł .A dowiedziałem sie o tym z programu "potarganej" :grin: Gesslerowej Cytuj Paweł 603957797 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5532-bia%C5%82a-z-dodatkiem-chrzanu-w-sk%C5%82adzie/#findComment-157555 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 potarganej" Gesslerowej Przestań to oglądać bo jeszcze uwierzysz ,że Ona umie gotować. :devil: Cytuj Ten, kto mówi kłamstwo, nie uświadamia sobie,jak wielkiego zadania się podejmuje,bo będzie musiał wymyślićjeszcze dwadzieścia innych kłamstw,żeby podtrzymać to jedno.(Alexander Pope)Nie odpowiadam na PW. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5532-bia%C5%82a-z-dodatkiem-chrzanu-w-sk%C5%82adzie/#findComment-157559 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zico Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Podlasiak, ale to nie jej tylko własnie to jakaś kucharka ze śląska pokazywała . Cos mi na shout boxie pisał Marek z Bielska ale nie zapisałem :blush: :blush: :blush: Cytuj Paweł 603957797 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5532-bia%C5%82a-z-dodatkiem-chrzanu-w-sk%C5%82adzie/#findComment-157560 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podlasiak Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Kotlety mielone z odrobina tartego chrzanu w środku to sam robię. Ale kiełbasy jeszcze nie robiłem. :grin: Cytuj Trzeba żyć, aby jeść, a nie jeść, aby żyć !!! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5532-bia%C5%82a-z-dodatkiem-chrzanu-w-sk%C5%82adzie/#findComment-157561 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zico Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 no i dlatego chcę zrobic.Kurde zapodziałem telefon do Marka bo juz bym wiedział :grin: :grin: Cytuj Paweł 603957797 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5532-bia%C5%82a-z-dodatkiem-chrzanu-w-sk%C5%82adzie/#findComment-157563 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spec202 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 no i dlatego chcę zrobic.Kurde zapodziałem telefon do Marka bo juz bym wiedział :grin: :mrgreen: poszukaj tutaj http://www.wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?p=29482#29482 Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5532-bia%C5%82a-z-dodatkiem-chrzanu-w-sk%C5%82adzie/#findComment-157583 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zico Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 faktycznie :blush: dzięki dzisiaj dzwonie :grin: Cytuj Paweł 603957797 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5532-bia%C5%82a-z-dodatkiem-chrzanu-w-sk%C5%82adzie/#findComment-157605 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.