Gregtom Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 3 Maja 2011 Witam...Robił już ktoś szyneczke wg. tego przepisu ? Jak wyszla ?Prosze przeczytać komentarze bo ktoś dodał takowy ze jest trująca przy peklowaniu w plastikowych pojemnikach. Czy to prawda ?? Wideo link http://kulinaria.spryciarze.pl/zobacz/jak-zrobic-szynke-wedzona Cytuj Wszystko ma jeden koniec, ale kiełbasa ma dwa .. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5574-szynka-z-spryciarzepl/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farmeer Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 6 Maja 2011 link coś mi sie nie otwiera.. ale nieprawdą jest że peklowanie z plastykowych pojemnikach jest w jakimkolwiek stopniu niezdrowe.. przynajmniej z tego co ja wiem.. Cytuj Nie liczy się proces wyrobu,Liczy się efekt końcowy.. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5574-szynka-z-spryciarzepl/#findComment-159190 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 6 Maja 2011 U mnie się otwiera ale spryciarze to mogą doradzać ********* klawiatura nie przyjmuje takich słów :grin: A tu na uspokojenie nerwów :wink: nasz Naczelny zapytał fachowca o szkodliwość obróbki cieplnej w plastikach http://wedlinydomowe.pl/wszystko-o-szynkowarach/konstrukcja-szynkowara/549-dla-uspokojenia-nerwow peklowanie to na zimno . Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5574-szynka-z-spryciarzepl/#findComment-159192 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiełbasa Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 6 Maja 2011 :lol: wędzę od niedawna , ale przy spryciarzach.pl czuję się jak weteran :lol: Cytuj Kiełbasa pozdrawia Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5574-szynka-z-spryciarzepl/#findComment-159216 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.