laki001 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Witam wszystkich serdecznie , czy ktoś używał już do salcesonów tych osłonek , http://skroc.pl/2e56 , i czy one też wypuszczają sól podczas parzenia , tak jak żołądki , i jak jest z czasem parzenia , czy tyle samo co w żołądkach , czy krócej, aha, i jeszcze jak je nabijać , czy też luźno , czy można ciasno? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5674-os%C5%82onki-materia%C5%82owe-szyte-na-salceson/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alehar Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Używałem podobnej (materiałowej) - nic "nie uciekało" z niej farsz przed nałożeniem został doprawiony, po parzeniu nie było zmiany w smaku, czyli nic nie wyciekło... Nabijałem niezbyt ciasno - wszystko ładnie się ułożyło, nie było dziur.... Cytuj Pozdrawiam - Alehar Instagram alehar9999 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5674-os%C5%82onki-materia%C5%82owe-szyte-na-salceson/#findComment-161943 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abratek Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 3 Czerwca 2011 czy one też wypuszczają sól podczas parzenia , tak jak żołądki , i jak jest z czasem parzenia , czy tyle samo co w żołądkach , czy krócej, aha, i jeszcze jak je nabijać , czy też luźno , czy można ciasno?te osłonki są szczelne więc doprawiasz "na gotowo" czas parzenia taki sam salcesony w żołądkach nabija się luźno ze względu na skurcz osłonki - tutaj taki skurcz nie występuje więc nabijać można ściślej Cytuj Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10446-konto-kpp-konto-pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5674-os%C5%82onki-materia%C5%82owe-szyte-na-salceson/#findComment-161946 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.