QUBUS Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Czy ktoś z Was robił w garnku rzymskim chleb przy użyciu drożdży instant lub świeżych ? Kopalem po forum, ale znalazłem, tylko przepis na chleb na zakwasie, a zakwas to dla mnie jednak problem. Cytuj doktorek Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5910-pieczywo-chleb-w-garnku-rzymskim/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kreon13 Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 26 Listopada 2011 Nie ma znaczenia jaki chleb upieczesz w garnku rzymskim.Każdy przepis jest ok.Pamiętaj aby garnek rzymski namoczyć przynajmniej 10 minut przed pieczeniem i zdjąć pokrywę po uzyskaniu temperatury pieczenia. Naczynie wkładamy do zimnego piekarnika bo pęknie! Cytuj życie jest szkołą negocjacji Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5910-pieczywo-chleb-w-garnku-rzymskim/#findComment-187395 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.