Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Czy to aby się zapeklowało? Od dębiny zapewne taki ciemny kolor wędzonka ma, tym bardziej, że dodatkowo nie wiesz co było w zrębkach,co do uwędzenia, to hmm.... Gregtom, ma rację, sparz, bo nie wytrzyma zbyt długo... ja dla mnie 50 stopni, bez parzenia, to nie może być wędlina trwała ... jest taki ciekawy przepis na szynkę surową wędzoną Demon'a http://wedlinydomowe.pl/wedzonki/szynki/1581-szynka-surowa-wedzona-demon-a - chyba, że to ten przepis... andy, wspomina, że na wiór wyschnie... no i pewnie, jak dobrze uwędzisz, to prędzej wyschnie, jak się zepsuje i nie chcąc się chwalić, ale moje wyroby też tak się zachowują :) Pozdrawiam.... :)

Jedzenie, picie, sen, miłość cielesna - wszystko z umiarem....

Nie wyobrażam sobie piękniejszego regionu niż POMORZE - Koszalin - moje miasto :D

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5946-otwieracz-do-piwa-z-funkcj%C4%85-grilow%C4%99dzarki/page/2/#findComment-171693
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.