myth Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Czy to aby się zapeklowało? Od dębiny zapewne taki ciemny kolor wędzonka ma, tym bardziej, że dodatkowo nie wiesz co było w zrębkach,co do uwędzenia, to hmm.... Gregtom, ma rację, sparz, bo nie wytrzyma zbyt długo... ja dla mnie 50 stopni, bez parzenia, to nie może być wędlina trwała ... jest taki ciekawy przepis na szynkę surową wędzoną Demon'a http://wedlinydomowe.pl/wedzonki/szynki/1581-szynka-surowa-wedzona-demon-a - chyba, że to ten przepis... andy, wspomina, że na wiór wyschnie... no i pewnie, jak dobrze uwędzisz, to prędzej wyschnie, jak się zepsuje i nie chcąc się chwalić, ale moje wyroby też tak się zachowują Pozdrawiam.... Cytuj Jedzenie, picie, sen, miłość cielesna - wszystko z umiarem....Nie wyobrażam sobie piękniejszego regionu niż POMORZE - Koszalin - moje miasto Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/5946-otwieracz-do-piwa-z-funkcj%C4%85-grilow%C4%99dzarki/page/2/#findComment-171693 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.