Aksamit97 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 12 Listopada 2014 Ale jak rzadki? Może wstaw zdjęcie, to będziemy mogli Ci pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6040-cheddar-marmurkowy/page/2/#findComment-383050 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stary1 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zrobiłem cheddar i goudę .Chodzi o to że gouda przy dotyku jest twardy a cheddar lekko miękkawy Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6040-cheddar-marmurkowy/page/2/#findComment-383075 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 12 Listopada 2014 Chodzi o to że gouda przy dotyku jest twardy a cheddar lekko miękkawy Prawdopodobnie chodzi ci, o gąbczastą strukturę wewnątrz sera. Wg mnie przyczyną może być niewłaściwe prasowanie. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6040-cheddar-marmurkowy/page/2/#findComment-383077 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stary1 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 12 Listopada 2014 Właśnie o to mi chodziło.Ser dzisiaj oblałem parafiną .Będzie coś z niego ?Czy od razu wywalić? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6040-cheddar-marmurkowy/page/2/#findComment-383078 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 12 Listopada 2014 Właśnie o to mi chodziło.Ser dzisiaj oblałem parafiną .Będzie coś z niego ?Czy od razu wywalić? Wywalić jeszcze zdążysz. Obserwuj ser. Decyzję podejmiesz później. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6040-cheddar-marmurkowy/page/2/#findComment-383085 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stary1 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 12 Listopada 2014 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6040-cheddar-marmurkowy/page/2/#findComment-383086 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aksamit97 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zdjęcie wrzuć, to będzie można więcej powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6040-cheddar-marmurkowy/page/2/#findComment-383225 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.