Maxell Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 12 Września 2011 Uwaga! Uwaga! Już niebawem, w dniach 14-16 października 2011 roku rusza pierwszy w historii naszej SDM kurs II stopnia. Idea przeprowadzenia kursów o rozszerzonym poziomie wiedzy technologicznej wyszła od uczestników spotkań w czasie trwania zajęć – SDM- profil podstawowy. Uczestnicy kursu „SDM II” będą mieli za zadanie wykonanie określonych produktów o ściśle określonych cechach jakościowych, czyli nieformalny egzamin połączony z nauką. Zakładamy, że kursanci po odbytych szkoleniach i wiedzy wyniesionej z http://wedlinydomowe.pl/ będą posiadać odpowiedni poziom wiedzy w zakresie domowego przetwórstwa mięsa, by móc samodzielnie lub grupowo wytwarzać nowe produkty mięsne. Dlatego program szkolenia uczestnicy spotkań otrzymają w dniu rozpoczęcia zajęć. Zapewniamy wszystko, co będzie potrzebne do wykonania produktów mięsnych. Ponadto, będziemy próbować rozwiązywać problemy, które dotychczas nie zostały w sposób dostateczny rozwiązane na https://wedlinydomowe.pl/forum/index.php np. „twarde jelito”. Uczestnicy spotkań „ SDM II” uzyskają nową wiedzę i nowe doświadczenia, które pozwolą na wytwarzanie wyrobów o nowych cechach jakościowych. Serdecznie zapraszamy Państwa na stronę www.szkoladomowegomasarstwa.pl celem zapisów. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 12 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 12 Września 2011 Lista osób chętnych do uczestnictwa w kursie: 1. Bogdan Kajewski (Podlasiak) Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 19 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 19 Września 2011 Lista osób chętnych do uczestnictwa w kursie: 1. Bogdan Kajewski (Podlasiak) 2. Marcin Staszewski 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 21 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 21 Września 2011 Lista osób chętnych do uczestnictwa w kursie: 1. Bogdan Kajewski (Podlasiak) 2. Marcin Staszewski 3. Tomasz Pawlak 4. Jacek Perczak 5. Sławomir Hojniak 6. 7. 8. 9. 10. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 12 Października 2011 Z powodu braku chętnych do wzięcia udziału w szkoleniu, kurs II stopnia z zakresu technologii mięsa zostaje odwołany. Następny odbędzie się dopiero wtedy, kiedy lista chętnych będzie pełna. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 13 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 13 Października 2011 Podlasiaczku, kasy (gdyby wpłyneła na konto) nie starczyłoby nawet na część surowca.Swoja drogą z ostatnio przeprowadzonych naborów widać, iż trzeba będzie zaostrzyć warunki przeprowadzania kursów. W końcu jedynie my coś takiego robimy i w dodatku za "śmieszne" pieniądze kierując się zasadą, że robimy to dla Naszych Ludzi.Być może, biorąc pod uwage "polskie realia" :wink: podniesienie ceny kursu np. do kwoty 1000 zł zwiekszy krąg zainteresowanych szkoleniem. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.