GuRu Opublikowano 2 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 2 Października 2011 Zatem otwieram torebki strunowe 2x dziennie. I dotleniam. Może się okazać, że będzie fail ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6089-termostat-do-peklowania/page/2/#findComment-178217 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuRu Opublikowano 4 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 4 Października 2011 Ojej, ojej. Polędwice wyjęte, ocieknięte i zasznurowane. Suszą się. Jutro o 18:00 wędzenie. Cały w nerwach jestem, trzymajcie kciuki za debiut :-) Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6089-termostat-do-peklowania/page/2/#findComment-178489 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 4 Października 2011 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 4 Października 2011 Zobaczysz, wędzenie w borniaku to bułka z masłem :grin:(jak nie nawali :devil: bo wtedy naprawdę tylko z masłem będziesz jadł :grin: ) A sprawdziłeś go w ogóle czy dymi ? Cytuj Chleb nigdy się nie znudzi.Dobra wędlinka również :-) Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6089-termostat-do-peklowania/page/2/#findComment-178500 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuRu Opublikowano 4 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 4 Października 2011 Sprawdziłem. Dymi ładnie. Obecnie wygrzewam, żeby usunąć przed jutrzejszym wędzeniem wszelkie obce zapachy. Jezusie Świebodziński, trzymajcie kciuki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6089-termostat-do-peklowania/page/2/#findComment-178501 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.