Anulka Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zależy co wstrzyknęli ...... Przed swietami Bożego Narodzenia też kupowałam w tym sklepie póltusze bo wiedziałam,że dobre,sprawdzone.A tu klapa z 20kg mięsa wyszło mi tylko 8kg kiełbasy,wszystko się rwało,pekało a jelita robiły się jak kabanosy Więc gdzie tkwi problem chyba w mięsie?Ostatnio robiłam kiełbasy,kupowałam półtuszę z innej masarni,fotka jest Kiełbasa Pradziada i wyszła super.Myślę że pasą świnki prowit+woda i takie są efekty Cytuj Moją pasją jest kuchnia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Myślę że pasą świnki prowit+woda i takie są efekty No tak świni nie nakarmisz, bo prowit to wysokobiałkowy dodatek do sporządzania pasz gospodarskich, tak w skrócie. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 2 Lutego 2014 i oczywiście antybiotyków ,który jest bazą do produkcji pasz gospodarskich. tzw "napompowania" mięsa z pewnością może nastąpić w przypadku,gdy hodowca stosuje w żywieniu trzody sterydy anaboliczne... te chyba są tak na prawdę zabronione?? p Antybiotyków w koncentratach dla trzody nie uświadczysz, a sterydy to droga bajka, też nie stosowana w tuczu, no chyba że z chin lub po terminie. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.