Witaj na forum Wędzarniczej Braci

Na naszym forum, tak jak na większości innych, musisz się zarejestrować by móc korzystać z wszystkich funkcji dostępnych dla użytkowników.
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
To bardzo prosta procedura, która zajmie Ci tylko chwilę, a dzięki temu będziesz mógł korzystać z dodatkowych funkcji niedostępnych dla użytkowników niezalogowanych.
Zakładając swoje konto będziesz mógł między innymi:
- rozpoczynać nowe tematy na forum,
- odpowiadać na posty innych,
- przeglądać załączone do postów zdjęcia,
- wysyłać prywatne wiadomości do innych użytkowników,
- dostawać powiadomienia o nowych postach.
Zachęcamy do rejestracji!!!
Wieprzowina
Strona 1 z 1
Podpięty
Aktualna wartość dietetyczna wieprzowinyNapisany przez Maxell, 16 maj 2020 |
|
![]()
|
|
Podpięty
Jakość mięsa świń polskich i mieszańców wysokoprodukcyjnych oraz jego przydatność do pozyskiwania żywności o właściwościach fun...Napisany przez Maxell, 19 cze 2019 |
|
![]()
|
|
Podpięty
[Ciekawe] Poznajemy stare, europejskie rasy świńNapisany przez Maxell, 12 sty 2018 |
|
![]()
|
|
Zrazowa dolna a biodrówka.Napisany przez MGS, 24 paź 2020 |
|
![]()
|
|
Mięso wieprzowe w UKNapisany przez clipol, 30 mar 2016 |
|
![]()
|
|
80/20 Trimming do kiełbasyNapisany przez scalarian, 20 lis 2019 |
|
![]()
|
|
Czy można użyć takiego mięsa?Napisany przez impresjonizm, 01 sie 2019 |
|
![]()
|
|
[Wilno 1938] Jak tuczyć świnie mięsne eksportoweNapisany przez Maxell, 23 maj 2019 |
|
![]()
|
|
Różnica między mięsem macior a wieprzyNapisany przez Emilwopr13, 17 mar 2016 ![]() |
|
![]()
|
|
GolonkaNapisany przez GeneG, 21 mar 2017 |
|
![]()
|
|
Karkówka z zagwozdką...Napisany przez waldeman, 29 maj 2018 ![]() |
|
![]()
|
|
Jaka część szynki najlepsza do wędzenia?Napisany przez ksawi, 16 mar 2016 |
|
![]()
|
|
Jakość mięsa wieprzowego dostępnego w USANapisany przez Anonymous, 30 maj 2008 |
|
![]()
|
|
Zakup półtuszy wieprzowej - coś się zmieniło w przepisach?Napisany przez miro, 29 wrz 2016 |
|
![]()
|
|
Jak upiec szynkę wieprzową z kościąNapisany przez dbs, 11 gru 2016 ![]() |
|
![]()
|
|
Klasyfikacja mięsa wieprzowego drobnego -tabeleNapisany przez DZIADEK, 28 sty 2012 |
|
![]()
|
|
Szynka kulkaNapisany przez Mlex, 16 maj 2016 |
|
![]()
|
|
Peklowanie mięsa z półtuszy na wędzonki i kiełbasę.Napisany przez fryta54, 13 lut 2016 |
|
![]()
|
|
"Zrzynki" schabu (poledwicy).. Mizdra..Napisany przez Gregtom, 15 wrz 2014 |
|
![]()
|
|
RąbankaNapisany przez Michał Koperski, 03 wrz 2014 |
|
![]()
|
|
Tłusty boczek - problem.Napisany przez naginajka, 10 kwi 2014 |
|
![]()
|
|
Ubój wieprza na własne potrzebyNapisany przez bogdan_kacz, 17 lut 2014 |
|
![]()
|
|
Klasyfikacja mięsa- tak dla laikówNapisany przez krisk, 23 paź 2011 |
|
![]()
|
|
![]() |
Schab, a polędwica wieprzowaNapisany przez vito_miks, 15 kwi 2010 |
|
![]()
|
Szynka z niespodzianką ....Napisany przez tusiaczek, 16 wrz 2013 |
|
![]()
|
|
Wieprzowina od strony kuchniNapisany przez Maxell, 08 mar 2013 |
|
![]()
|
|
Uzyski klas mięsa z klasyfikacji łopatkiNapisany przez DZIADEK, 07 lis 2007 |
|
![]()
|
|
Uzyski z wykrawania schabuNapisany przez DZIADEK, 06 lis 2007 |
|
![]()
|
Strona 1 z 1