Jump to content

Wieprzowina


dodaj pliki...

Podręczna pomoc. Filmowa Akademia Wędzarniczej Braci: Wykład nr I: Rozbiór tuszy wieprzowej:

odc1b.jpg.aaeb947def7a11eda8d118b7639be603.jpg  odc2b.jpg.89111752900681315d83e8463e856abc.jpg  odc3b.jpg.fa805b7da24f81ed210f0fdf84f2100b.jpg  odc4b.jpg.c53e1d4d8e3b571f2310d364e356ed63.jpg  odc5b.jpg.7cd592931a5da28dc1bdc28b2a6a0ff2.jpg  odc6b.jpg.b1af7754dac5835b9e38633ebe381153.jpg

 


36 topics in this forum

    • 1 reply
    • 192 views
    • 0 replies
    • 2.1k views
  1. Atrybuty wieprzowiny.

    • 0 replies
    • 1k views
    • 2 replies
    • 1.2k views
    • 0 replies
    • 1.4k views
    • 2 replies
    • 1.5k views
    • 2 replies
    • 2.7k views
    • 4 replies
    • 913 views
    • 14 replies
    • 762 views
  2. Świniobicie

    • 5 replies
    • 900 views
  3. Mięso nie kleiste

    • 2 replies
    • 347 views
  4. Zrazowa dolna a biodrówka.

    • 17 replies
    • 3.2k views
  5. Mięso wieprzowe w UK

    • 15 replies
    • 5.1k views
    • 14 replies
    • 1.6k views
    • 2 replies
    • 1.1k views
    • 0 replies
    • 915 views
    • 26 replies
    • 16.4k views
  6. Golonka 1 2

    • 26 replies
    • 5.8k views
    • 14 replies
    • 3.8k views
    • 8 replies
    • 12k views
  7. Jakość mięsa wieprzowego dostępnego w USA 1 2 3

    • 50 replies
    • 18.3k views
    • 31 replies
    • 5.4k views
  8. Jak upiec szynkę wieprzową z kością

    • 14 replies
    • 5.3k views
    • 72 replies
    • 25.1k views
  9. Szynka kulka

    • 7 replies
    • 5.5k views
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.