Jump to content

Wieprzowina


dodaj pliki...

Podręczna pomoc. Filmowa Akademia Wędzarniczej Braci: Wykład nr I: Rozbiór tuszy wieprzowej:

odc1b.jpg.aaeb947def7a11eda8d118b7639be603.jpg  odc2b.jpg.89111752900681315d83e8463e856abc.jpg  odc3b.jpg.fa805b7da24f81ed210f0fdf84f2100b.jpg  odc4b.jpg.c53e1d4d8e3b571f2310d364e356ed63.jpg  odc5b.jpg.7cd592931a5da28dc1bdc28b2a6a0ff2.jpg  odc6b.jpg.b1af7754dac5835b9e38633ebe381153.jpg

 


31 topics in this forum

    • 0 replies
    • 1.2k views
  1. Atrybuty wieprzowiny.

    • 0 replies
    • 443 views
    • 2 replies
    • 668 views
    • 0 replies
    • 1.2k views
    • 2 replies
    • 1.4k views
    • 2 replies
    • 2.5k views
  2. Zrazowa dolna a biodrówka.

    • 17 replies
    • 2k views
  3. Mięso wieprzowe w UK

    • 15 replies
    • 4.4k views
    • 14 replies
    • 1.2k views
    • 2 replies
    • 863 views
    • 0 replies
    • 739 views
    • 26 replies
    • 12.9k views
  4. Golonka 1 2

    • 26 replies
    • 4.9k views
    • 14 replies
    • 2.8k views
    • 8 replies
    • 10k views
  5. Jakość mięsa wieprzowego dostępnego w USA 1 2 3

    • 50 replies
    • 16.8k views
    • 31 replies
    • 4.7k views
  6. Jak upiec szynkę wieprzową z kością

    • 14 replies
    • 4.3k views
    • 72 replies
    • 23k views
  7. Szynka kulka

    • 7 replies
    • 4.9k views
    • 12 replies
    • 2.6k views
    • 17 replies
    • 6.7k views
  8. Rąbanka 1 2 3

    • 58 replies
    • 13.8k views
    • 9 replies
    • 5.3k views
    • 25 replies
    • 11k views
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.