Maxell Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Na razie lista rezerwacji wygląda następująco: 1 i 2. Maxell + 13. Kazimierz Szlendak (Kyzimol)4. Tomasz Modzelewski (wujtom) 5. Stanisław Pawelczyk6. Marek Niziałek (Zigo)7.8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26. Przypominam aby osoby, które na forum zadeklarowały chęć uczestnictwa w kursie, potwierdziły to rezerwacją na stronie SDM http://www.szkoladomowegomasarstwa.pl/oferta-szkolen Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/3/#findComment-192966 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Na razie lista rezerwacji wygląda następująco: 1 i 2. Maxell + 13. Kazimierz Szlendak (Kyzimol)4. Tomasz Modzelewski (wujtom) 5. Stanisław Pawelczyk6. Marek Niziałek (Zigo)7. Bogdan Kajewski - Podlasiak8.9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26. Przypominam aby osoby, które na forum zadeklarowały chęć uczestnictwa w kursie, potwierdziły to rezerwacją na stronie SDM http://www.szkoladomowegomasarstwa.pl/oferta-szkolen Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/3/#findComment-193057 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #53 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Na razie lista rezerwacji wygląda następująco: 1 i 2. Maxell + 13. Kazimierz Szlendak (Kyzimol)4. Tomasz Modzelewski (wujtom) 5. Stanisław Pawelczyk6. Marek Niziałek (Zigo)7. Bogdan Kajewski - Podlasiak8. Wiesław Macko9.10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26. Przypominam aby osoby, które na forum zadeklarowały chęć uczestnictwa w kursie, potwierdziły to rezerwacją na stronie SDM http://www.szkoladomowegomasarstwa.pl/oferta-szkolen Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/3/#findComment-193067 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUSA Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij #54 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Bardzo proszę o miejsce na liście rezerwowej - Ryszard Bielecki (KUSA) Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/3/#findComment-193205 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij #55 Opublikowano 31 Grudnia 2011 1 i 2. Maxell + 13. Kazimierz Szlendak (Kyzimol)4. Tomasz Modzelewski (wujtom)5. Stanisław Pawelczyk6. Marek Niziałek (Zigo)7. Bogdan Kajewski - Podlasiak8. Wiesław Macko9. Ryszard Bielecki (KUSA)10.11.12.13.14.15.16.17.18.19.20.21.22.23.24.25.26. Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/3/#findComment-193208 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #56 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Na razie lista rezerwacji wykonanych poprzez stronkę SDM, wygląda następująco: 1 i 2. Maxell + 1 3. Kazimierz Szlendak (Kyzimol) 4. Tomasz Modzelewski (wujtom) 5. Stanisław Pawelczyk 6. Marek Niziałek (Zigo) 7. Bogdan Kajewski - Podlasiak 8. Wiesław Macko 9. Krzysztof Borawski (Gonzo) 10. Karol Szymczak (karolszymczak) 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. Przypominam aby osoby, które na forum zadeklarowały chęć uczestnictwa w kursie, potwierdziły to rezerwacją na stronie SDM http://www.szkoladomowego.../oferta-szkolen UWAGA! Proszę się nie dopisywać do tej listy samemu. Zapisy jedynie poprzez rezerwację na stronie SDM. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/3/#findComment-193226 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #57 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Na razie lista rezerwacji wykonanych poprzez stronkę SDM, wygląda następująco: 1 i 2. Maxell + 1 3. Kazimierz Szlendak (Kyzimol) 4. Tomasz Modzelewski (wujtom) 5. Stanisław Pawelczyk 6. Marek Niziałek (Zigo) 7. Bogdan Kajewski - Podlasiak 8. Wiesław Macko 9. Krzysztof Borawski (Gonzo) 10. Karol Szymczak (karolszymczak) 11. Ryszard Bielecki 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. Przypominam aby osoby, które na forum zadeklarowały chęć uczestnictwa w kursie, potwierdziły to rezerwacją na stronie SDM http://www.szkoladomowego.../oferta-szkolen UWAGA! Proszę się nie dopisywać do tej listy samemu. Zapisy jedynie poprzez rezerwację na stronie SDM. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/3/#findComment-193262 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzo Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij #58 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Witam.Przepraszam za zamieszanie ale proszę moją rezerwację anulować. Pozdrawiam :wink: Cytuj Carpe diem - raz kozie death Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/3/#findComment-193326 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 31 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij #59 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Na razie lista rezerwacji wykonanych poprzez stronkę SDM, wygląda następująco: 1 i 2. Maxell + 1 3. Kazimierz Szlendak (Kyzimol) 4. Tomasz Modzelewski (wujtom) 5. Stanisław Pawelczyk 6. Marek Niziałek (Zigo) 7. Bogdan Kajewski - Podlasiak 8. Wiesław Macko 9. Karol Szymczak (karolszymczak) 10. Ryszard Bielecki 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. Przypominam aby osoby, które na forum zadeklarowały chęć uczestnictwa w kursie, potwierdziły to rezerwacją na stronie SDM http://www.szkoladomowego.../oferta-szkolen UWAGA! Proszę się nie dopisywać do tej listy samemu. Zapisy jedynie poprzez rezerwację na stronie SDM. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/3/#findComment-193331 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #60 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Jeszcze raz przypominam osobom, które są chętne do uczestnictwa w tym wyjątkowym kursie, a nie dokonały rezerwacji przez stronę SDM, że jedynia taka rezerwacja gwarantuje udział w szkoleniu. [ Dodano: Pon 02 Sty, 2012 15:47 ]Czy któryś z kurasantów dysponuje w miarę dobrą kamerą? Jeśli tak, to czy zgodziłby się sfilmować kurs dla potrzeb stronki? Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/3/#findComment-193533 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pis67 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #61 Opublikowano 2 Stycznia 2012 przypominam osobom, które są chętne do uczestnictwa w tym wyjątkowym kursie, Produkty do wykonania na kursie: 1. Kiełbasa "scinkowa" i wiejska wg przepisu grzegorza565 2. "Dojrzewające" wędzonki wg przepisu grzegorza565 3. Wędliny dojrzewające z udziałem kwasu mlekowego ( kiełbasa cienka, wędzonki ) 4. Wyrób podrobowy niedojrzewający Mam parę pytań, bo lubię wiedzieć. dotyczy pkt.1 i 2. Na czym będzie polegało wykonanie kiełbas, tzn. gdzie będzie się odbywał proces dojrzewania, czy każdy dostanie kawał, by pielęgnować to dalej na własną rękę wg. instrukcji? dotyczy pkt.3. Jakie to będą kiełbasa i wędzonki i czy też dostaniemy po trochu do zabawy? dotyczy pkt 4. Co to będzie za wyrób? Jeden z kolegów dzwonił właśnie w tej sprawie, bo mówi, że młody i nie może takich pytań na forum zadawać. Powiedział też, że drogo, z czym osobiście się zgodziłem(jeszcze 200km w jedną stronę dojechać) , bo ani to dziczyzna, gdzie surowiec droższy, ani jakieś frykasy, a tu wzrost kosztów o 80zł na łebka, czyli o 5kg karkówki czy szynki bez kości w pierwszym gatunku zakupionym nie w "karaluchu". Jak technicznie w czasie będzie wyglądało wytwarzanie tych wędlin, bo jakoś nie ogarniam na razie tematu? To tyle w temacie kursu na razie. Cytuj Gorycz złej jakości pozostaje długo po tym, gdy słodycz ceny została zapomniana. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/3/#findComment-193541 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #62 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Pisu, ja też wiem niewiele więcej. Głównym organizatorem kursu jest Kolega Kyzimol, który mam nadzieję wypowie się w tej kwestii szerzej.Co do wzrostu kosztów, to niestety nie nasza wina. Surowiec na te wędliny, o czy wiesz, musi być najlepszej jakości, a ja dla przykładu kupowałem przed świętami półtusze "S" po 9,70 bez łba. Zresztą kalkulacja kosztów będzie na pewno przedstawiona wszystkim uczestnikom na miejscu, więc nie powinno być z tym problemu. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/3/#findComment-193543 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik55 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #63 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Szczegółowa kalkulacja będzie przedstawiona po kursie (wstępna przed kursem). Wyjścia w przypadku nadwyżki finansowej będą dwa : albo uczestniczy po kursie otrzymają więcej wędlin lub zwrot gotówki. Kurs został zaplanowany na "bogato" - polędwice kosztują. Szczegóły technologiczne będą w najbliższym czasie. Cały czas trwają uzgodnienia i będą trwały niemal do końca. Chcemy zadowolić jak największą ilość kursantów. Cytuj www.ratownicy.org Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/3/#findComment-193544 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #64 Opublikowano 2 Stycznia 2012 :grin: Maxell, dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/3/#findComment-193545 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 2 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #65 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Na razie lista rezerwacji wykonanych poprzez stronkę SDM, wygląda następująco: 1 i 2. Maxell + 1 3. Kazimierz Szlendak (Kyzimol) 4. Tomasz Modzelewski (wujtom) 5. Stanisław Pawelczyk 6. Marek Niziałek (Zigo) 7. Bogdan Kajewski - Podlasiak 8. Wiesław Macko 9. Karol Szymczak (karolszymczak) 10. Ryszard Bielecki 11. Mirosław Kwaśniak 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. Przypominam aby osoby, które na forum zadeklarowały chęć uczestnictwa w kursie, potwierdziły to rezerwacją na stronie SDM http://www.szkoladomowego.../oferta-szkolen UWAGA! Proszę się nie dopisywać do tej listy samemu. Zapisy jedynie poprzez rezerwację na stronie SDM. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/3/#findComment-193556 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #66 Opublikowano 2 Stycznia 2012 :grin: jutro idę kupić mięso do rzeżni na kiełbasę ścinkową ,wiejską i karkówkę.Mięso zostanie zapeklowane i za tydzień zrobię kiełbasy i uwędzę.Będą dojrzewały 30dni.3 lutego też kupię mięso,które też zapekluje i przywiozę na kurs w celu pokazania jak wygląda mięso zapeklowane.W pierwszy dzień kursu rozbierzemy tylną szynkę,przygotuję mieszankę peklująca i zapeklujemy mięso.To będzie jak w telewizji :grin: po zapeklowaniu mięsa,wkładam skrzynkę do chłodni a za chwilę wyciągam skrzynkę z zapeklowanym mięsem które peklowałem w domu 3 lutego, napełniamy do osłonek i wędzimy.Następnie pijemy zimne piwko i degustacja kiełbas które będę wędził za tydzień.Tak to wymyśliłem :grin:Przygotuję też karkówkę, szynkę w rajstopach i w tetrze. :grin: Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/3/#findComment-193557 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #67 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Mam parę pytań, bo lubię wiedzieć.miło czytać :grin: Na czym będzie polegało wykonanie kiełbas, tzn. gdzie będzie się odbywał proces dojrzewania, czy każdy dostanie kawał, by pielęgnować to dalej na własną rękę wg. instrukcji? Wykonamy pierwszy etap procesu a później, każdy pielęgnuje w domu. Jakie to będą kiełbasa i wędzonki i czy też dostaniemy po trochu do zabawy?Będą kiełbasy grube i cienkie. Każdy będzie mógł się pobawić kiełbaskami. Jeden z kolegów dzwonił właśnie w tej sprawie, bo mówi, że młody i nie może takich pytań na forum zadawać. Na przyszłość podaj koledze mój nr tel. 0 518 055 868, który znasz ponadto dostępny w Pogotowiu Zadymiarskim. Jak technicznie w czasie będzie wyglądało wytwarzanie tych wędlin, bo jakoś nie ogarniam na razie tematu?Kurs ma odbyć w ciągu kilkunastu godzin, chyba że będziemy spotykać się trzykrotnie, by móc nadzorować i kontrolować proces dojrzewania wędlin. Chyba zrobimy kaszankę wg twojego przepisu. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/3/#findComment-193586 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #68 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Na razie lista rezerwacji wykonanych poprzez stronkę SDM, wygląda następująco: 1 i 2. Maxell + 1 3. Kazimierz Szlendak (Kyzimol) 4. Tomasz Modzelewski (wujtom) 5. Stanisław Pawelczyk 6. Marek Niziałek (Zigo) 7. Bogdan Kajewski - Podlasiak 8. Wiesław Macko 9. Karol Szymczak (karolszymczak) 10. Ryszard Bielecki 11. Mirosław Kwaśniak 12. Dariusz Wolski 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. Przypominam aby osoby, które na forum zadeklarowały chęć uczestnictwa w kursie, potwierdziły to rezerwacją na stronie SDM http://www.szkoladomowego.../oferta-szkolen UWAGA! Proszę się nie dopisywać do tej listy samemu. Zapisy jedynie poprzez rezerwację na stronie SDM. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/3/#findComment-194692 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUCH Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #69 Opublikowano 6 Stycznia 2012 pis67 napisał"Jeden z kolegów dzwonił właśnie w tej sprawie, bo mówi, że młody i nie może takich pytań na forum zadawać.Powiedział też, że drogo, z czym osobiście się zgodziłem(jeszcze 200km w jedną stronę dojechać) , bo ani to dziczyzna, gdzie surowiec droższy, ani jakieś frykasy, a tu wzrost kosztów o 80zł na łebka, czyli o 5kg karkówki czy szynki bez kości w pierwszym gatunku zakupionym nie w "karaluchu". " czytam dzisiaj te oferty kursów i tak się zastanawiam : rozumie poniekąt cenę tego kursu ale ni jak nie mogę zrozumieć ceny Kurs Domowego Serowarstwa i Maselnictwa no bo ileż mleka można zuzyć na takim kursie 100 , 200 l ?? przy cenie powiedzmy 1zł, co i objawia się ilością chętnych . przy obecnej tendencji skakania sobie do oczu , informuję że chciałem tylko zwrócic uwagę na ten fakt a nie wymagam żadnego rozliczenia :grin: Cytuj Da Bóg dzień ,da i radę. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/3/#findComment-194769 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #70 Opublikowano 6 Stycznia 2012 przy obecnej tendencji skakania sobie do oczu , informuję że chciałem tylko zwrócic uwagę na ten faktFaktycznie, pora akuratna. :wink: Co do opłat, czy Kolega zapisał się na kurs, cz też zapisał się i wpłacił kasę? Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/3/#findComment-194773 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewkon Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #71 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Witam zadymiaczy. Mam pytanie do kol. Maxella, jako do organizatora lub może do kol. Bagna, jako do prowadzącego. Jaka jest minimalna ilość uczestników, aby kurs się odbył? [ Dodano: Sob 07 Sty, 2012 07:37 ]Dodam,że pytam nie bez kozery, gdyż z tekopowodu kilka kursów już padło. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/3/#findComment-195029 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #72 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Ustaliliśmy z Andrzejem, że minimalna liczba uczestników to 20 osób. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/3/#findComment-195033 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EL GREGOR Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #73 Opublikowano 7 Stycznia 2012 :grin: mięso się pekluje, poniedziałek robię kiełbasy i wiążę szynki,karkówki,wędzenie wtorek.Na tym kursie będą pokazane dwie szkoły :grin: profesjonalna Andrzeja oraz Moja wiejska. :grin: Serdecznie zapraszamy. Cytuj Wędzenie to tak jak seks,tylko dłużej. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/3/#findComment-195063 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik55 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #74 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Witam zadymiaczy. Mam pytanie do kol. Maxella, jako do organizatora lub może do kol. Bagna, jako do prowadzącego. Jaka jest minimalna ilość uczestników, aby kurs się odbył? [ Dodano: Sob 07 Sty, 2012 07:37 ]Dodam,że pytam nie bez kozery, gdyż z tekopowodu kilka kursów już padło.Jak pokazał na zdjęciach Grześ to nie mamy już odwrotu ( ruszył proces technologiczny) i bez względu na ilość uczestników kurs się odbędzie. Cytuj www.ratownicy.org Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/3/#findComment-195064 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #75 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Tak Kyzimol, ten kurs się odbędzie, gdyż jest bardzo specyficzny. Jednak moja odpowiedź dotyczyła wszystkich pozostałych kursów, jakie odbędą się w przyszłości w Łazach. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6468-10-12022012-r-%C5%82azy-kie%C5%82basy-dojrzewaj%C4%85ce-kurs-specjalist/page/3/#findComment-195067 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.