Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Książka z 1958 roku "Obrót i Przetwórstwo Mięsne" Warszawa 1958 Centrala Wydawnicza Druków - "SPOŁEM" Związek Spółdzielni Spożywców P.R.L. w Warszawie. Jest to bardzo dobra pozycja porównywalna z popularną 16'tką. 512 stron technologii i receptur. Receptur jest mniej niż w 16'tce ale przecież to jest inna książka. Można ssać z mojego kompa poprzez DC++ huba, Pewnie niedługo Kowo przeniesie go do katalogu PUBLIC. Uwaga całość to 450 MB jpegów lub jeden pdf też około 450 MB.
Jedzenie jest jedną z największych przyjemności w życiu każdego mężczyzny.
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6517-obr%C3%B3t-i-przetw%C3%B3rstwo-mi%C4%99sne-moim-skromnym-zdaniem-bia%C5%82y-kruk/

Gość Anonymous

Pewnie niedługo Kowo przeniesie go do katalogu PUBLIC. Uwaga całość to 450 MB jpegów lub jeden pdf też około 450 MB.

Już jest dostępna w sieci DC++:

/PUBLIC/NOWE/

Zapraszam.

Książka niebawem powinna być dostępna również w naszej Bibliotece WB.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

To jest naprawdę bardzo dobra książka dla starych mięsiarzy.Pozdrawiam
Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu.
Dziadku, Leśniaku - wasze opinie to najlepsza reklama tej książki.
Pewnie jeszcze dzisiaj będzie w oryginale (bez znaków wodnych) na forum.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Tutaj do pobrania wspaniała książka z 1958 roku: "Obrót i Przetwórstwo Mięsne" Warszawa 1958 Centrala Wydawnicza Druków - "SPOŁEM" Związek Spółdzielni Spożywców P.R.L. w Warszawie.

https://www.rapidshare.com/files/515558926/obrot_i_przetworstwo_miesne.PDF

Książkę nadesłał Kolega hudzina. Dzieki wielkie.

Zapraszam do pobierania i korzystania.

PS.

Info: "waga" pliku - ok. 460 Mb

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.