Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie dostałem nową styczniową gazetkę Bastry ze sprzętem na potrzeby gastronomi i niewielkiej produkcji. Ceny są porażające, a pamiętajmy, że na każdy kawałek sprzętu musimy mieć atest.

 

Pozdrawiam

 

Makrasz

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6626-sprz%C4%99t/
Udostępnij na innych stronach

Makrasz, jest tak, jesli produkujesz na tzw. handel (sklepy, restauracje itp). Jeśli robisz dla siebie, nie jest to obowiązujące. Dzieki temu możemy na swoje potrzeby kupić nadziewarkę za np. 600 zł, a nie przepłacać za nią dziesięciokrotnie. Większość materiałów, z których robiony jest nasz sprzęt ma dopuszczenie do kontaktu z żywnością. Nie wiem tylko jak jest z chinolami.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6626-sprz%C4%99t/#findComment-197625
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.