Makrasz Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Właśnie dostałem nową styczniową gazetkę Bastry ze sprzętem na potrzeby gastronomi i niewielkiej produkcji. Ceny są porażające, a pamiętajmy, że na każdy kawałek sprzętu musimy mieć atest. Pozdrawiam Makrasz Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6626-sprz%C4%99t/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Makrasz, jest tak, jesli produkujesz na tzw. handel (sklepy, restauracje itp). Jeśli robisz dla siebie, nie jest to obowiązujące. Dzieki temu możemy na swoje potrzeby kupić nadziewarkę za np. 600 zł, a nie przepłacać za nią dziesięciokrotnie. Większość materiałów, z których robiony jest nasz sprzęt ma dopuszczenie do kontaktu z żywnością. Nie wiem tylko jak jest z chinolami. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6626-sprz%C4%99t/#findComment-197625 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolszymczak Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Chinczyki też mają jakąś tam normę ,w której się muszą zmieścić ale bardziej zaniżoną. Cytuj W życiu trzeba być twardym jak chleb z biedronki. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6626-sprz%C4%99t/#findComment-197629 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.