MakaPaka Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 11 Czerwca 2012 grzegorz565 Wygląda pysznie Cytuj Najlepsze forum muzyczne w Polsce:www.n-stars.pl Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6892-larou-boczek-dojrzewaj%C4%85cy-po-chi%C5%84sku/page/2/#findComment-222229 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Todek Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Mój boczek: 5 dni marynowania, 5 dni suszenia w 8 stopniach. Nie miałem tych korzeni więc dałem gotową mieszankę 5 smaków. Efekt hmm... ładnie wygląda,ale dla mnie trochę za słodki. Przerobiłem go na smalec ze skwarkami. Obrazek Ja też spróbowałem zrobić ten specjał. Jedyną zmianę jaką zrobiłem w przepisie to zastąpienie pieprzu syczuańskiego, pieprzem cayenne. Jak dla mnie to taka ciekawostka. Kroję cieniutko i sobie przegryzam. Wyczówalna słodycz i ostrość pieprzu. I mój boczek jest o wiele ciemniejszy niż ten powyżej. Cytuj http://www.shadow.org.pl Depeche Mode Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/6892-larou-boczek-dojrzewaj%C4%85cy-po-chi%C5%84sku/page/2/#findComment-264442 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.