morfeusz300 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #76 Opublikowano 2 Marca 2014 5 tygodni wisiało według wskazań eli55,rolowany następnym razem chciałem zobaczyć czy za pierwszym razem wyjdzie,bardzo dobre tak sobie ja myślę nigdy nie jadłem takiego boczku,jedno co mnie irytuje moczyłem w occie winnym i powiem że jest bardzooo ale to bardzo słabo wyczuwalny,moje taka myśl żeby go moczyć dłużej :D Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/705-w%C5%82ochy-boczek-pancetta/page/4/#findComment-338020 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #77 Opublikowano 2 Marca 2014 morfeusz dalam ci przepis jaki robila moja tesciowa , dla nas byl w smaku b.dobry, moze dales za malo soli i nie mozesz dojesc sie smaku, jezeli chcesz go potrzymac wiecej w occie , to juz zalezy od ciebie mozesz poeksperymentowac i zrobic na Twoj smak , choc po widoku jest za jasny , ten tesciowej byl duzo ciemniejszy, pozdrawiam , Ela. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/705-w%C5%82ochy-boczek-pancetta/page/4/#findComment-338116 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfeusz300 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #78 Opublikowano 2 Marca 2014 Dokładnie trzeba dojść do swoich smaczków!!!ale jak dla mnie na pierwszy raz jest super!!!!Czegoś brakuje ale nie wiem czego Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8689-wedzarnia-morfeusza/Niech dym będzie z nami... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/705-w%C5%82ochy-boczek-pancetta/page/4/#findComment-338219 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eli55 Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij #79 Opublikowano 3 Marca 2014 Spruboj zrobic go odwrotnie , najpierw w sol a pozniej w ocet , to moze dla ciebie bedzie wyrazniejszy smak. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/705-w%C5%82ochy-boczek-pancetta/page/4/#findComment-338267 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek933 Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij #80 Opublikowano 24 Listopada 2014 A czy byłoby możliwe dojrzewanie w mieszkaniu, przy oknie ? Tak jak ten schab dojrzewający. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/705-w%C5%82ochy-boczek-pancetta/page/4/#findComment-385652 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.