Puchacz33 Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij #76 Opublikowano 15 Marca 2019 Zbóju, ja robiłem kuraka tydzień temu. W prodiżu. A jakże! Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7337-prodi%C5%BC-wyroby-r%C3%B3%C5%BCne/page/4/#findComment-626628 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatag Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij #77 Opublikowano 15 Marca 2019 Ile go trzymałeś w tym prodiżu?,bo ja w piwnicy też przechowuje nówkę sztukę Cytuj beata Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7337-prodi%C5%BC-wyroby-r%C3%B3%C5%BCne/page/4/#findComment-626635 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henio Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij #78 Opublikowano 17 Marca 2019 Ile go trzymałeś w tym prodiżu? Jest szkiełko do obserwowania i pieczemy do odpowiedniego koloru . Tylko uwaga przy zakupie , żona ostatnio piekła w rękawie w piekarniku gazowym i po upieczeniu było tyle samo wody co i mięsa , czyli "bydlę " było pompowane . Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7337-prodi%C5%BC-wyroby-r%C3%B3%C5%BCne/page/4/#findComment-626749 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.