Maxell Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 7 Listopada 2012 Już niebawem zostana udostępnione Państwu dwie bardzo ciekawe pozycje książkowe: oraz „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7428-ju%C5%BC-niebawem/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacobs Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 24 Listopada 2012 już niebawem dodam następujące książki:1 . Zasadnicze receptury gastronomiczne-zeszyt 1,podstawowe potrawy mięsne i sosy rok wyd.19542.Projekty posiłków regeneracyjnych dla pracowników fizycznych rok wyd.19693.Posiłki regeneracyjne na okres wiosenno-letni rok wyd.19704 Posiłki Regeneracyjne cz.II rok wyd.1969wydawca Centralne Laboratorium Przemysłu Gastronomicznego i po malutku będzie to skanowane. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7428-ju%C5%BC-niebawem/#findComment-252086 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudzina Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 25 Listopada 2012 już niebawem dodam następujące książki: 1 . Zasadnicze receptury gastronomiczne-zeszyt 1,podstawowe potrawy mięsne i sosy rok wyd.1954 Pozycji pierwszej nie skanuj, szkoda czasu jest dostępna tutaj https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8307 Jedzenie jest jedną z największych przyjemności w życiu każdego mężczyzny. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7428-ju%C5%BC-niebawem/#findComment-252396 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zakupiłem ostatnio m.in. następujące książki: 1. Zawistowska Ryby na naszym stole 1967 wyd.1 WPL2. Strigl Korespondencja rzemieślnicza Czeladnik 19683. Barwniki do artykułów spożywczych 1967 Boruta4. Poszepczyński Przetwórstwo mięsne 1,2 1963 wyd.35. Chemia w przemyśle konserwowym A.F.Namiestnikow 19656. Sól soli nierówna - Stobiński 19707. Z rybami na ty - A. Bakanowski S. Stupkiewicz 19888. Poradnik zielarza - W.Poprzęcki 19839. Produkcja bydła rzeźnego - M.Kwasieborski 196610. Miód pszczeli od producenta do konsumenta L.Bornus 198611. TOWAROZNAWSTWO ARTYKULÓW RYBNYCH RYBY 197012. Głowacka Pieczenie ciast 1960 wyd.2 Przepisy13. Wiśniowski Towaroznawstwo piekarskie i cukiernicze14. Pezacki Artykuły rzeźne 1958 wyd.1 WPLiS Masarstwo15. Gasparska Przedubojowe postępowanie z drobiem 195516. Osińska Ogórki kiszone 1950 PWT Tablice normy17. Grzyby lesne - Grzywacz ilustr.J.Carlos Nieto 198818. Bagdach Ubytki naturalne w p. rolno-spoż i obrocie 196719. SUROWCE DLA PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO W. MACIEJEWSKI 197920. Zbiórka odpadków poubojowych Piotr Jastrzębski BPPM 1952 Książki te, jak i kilkanaście książek z mojej biblioteki, zostaną zeskanowane i w najbliższym czasie Państwu udostępnione. „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7428-ju%C5%BC-niebawem/#findComment-259014 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 29 Grudnia 2012 A kiedy będzie ta publikacja Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7428-ju%C5%BC-niebawem/#findComment-259036 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 29 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Będzie, będzie. Jest dość obszerna, a ja nie mam zbyt dużych możliwości techniczno-czasowych i dlatego na razie wybieram mniejsze pozycje. „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7428-ju%C5%BC-niebawem/#findComment-259037 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesniak Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 30 Grudnia 2012 W trakcie skanowania:Organizacja żywienia i przyrządzania potraw w kasynach wojskowych - 1971 rUrządzenia masarskie ich obsługa i konserwacja - 1963 r Przepisy w sprawie rozbioru tusz oraz sprzedaży mięsa w detalu - 1959 r Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7428-ju%C5%BC-niebawem/#findComment-259204 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Witaj . Ja z zapytaniem co zawierają przepisy nr 20. Pozdrawiam Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7428-ju%C5%BC-niebawem/#findComment-259238 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesniak Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Witam Dziadku informacja co zawierają PW - 20 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7428-ju%C5%BC-niebawem/#findComment-262254 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi