Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Już niebawem zostana udostępnione Państwu dwie bardzo ciekawe pozycje książkowe:

 

 

oraz

 

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7428-ju%C5%BC-niebawem/
Udostępnij na innych stronach

  • 3 tygodnie później...

już niebawem dodam następujące książki:

1 . Zasadnicze receptury gastronomiczne-zeszyt 1,podstawowe potrawy mięsne i sosy rok wyd.1954

2.Projekty posiłków regeneracyjnych dla pracowników fizycznych rok wyd.1969

3.Posiłki regeneracyjne na okres wiosenno-letni rok wyd.1970

4 Posiłki Regeneracyjne cz.II rok wyd.1969

wydawca Centralne Laboratorium Przemysłu Gastronomicznego

i po malutku będzie to skanowane.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7428-ju%C5%BC-niebawem/#findComment-252086
Udostępnij na innych stronach

już niebawem dodam następujące książki:

1 . Zasadnicze receptury gastronomiczne-zeszyt 1,podstawowe potrawy mięsne i sosy rok wyd.1954

 

Pozycji pierwszej nie skanuj, szkoda czasu jest dostępna tutaj

https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=8307

Jedzenie jest jedną z największych przyjemności w życiu każdego mężczyzny.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7428-ju%C5%BC-niebawem/#findComment-252396
Udostępnij na innych stronach

  • 1 miesiąc temu...

Zakupiłem ostatnio m.in. następujące książki:

 

1. Zawistowska Ryby na naszym stole 1967 wyd.1 WPL

2. Strigl Korespondencja rzemieślnicza Czeladnik 1968

3. Barwniki do artykułów spożywczych 1967 Boruta

4. Poszepczyński Przetwórstwo mięsne 1,2 1963 wyd.3

5. Chemia w przemyśle konserwowym A.F.Namiestnikow 1965

6. Sól soli nierówna - Stobiński 1970

7. Z rybami na ty - A. Bakanowski S. Stupkiewicz 1988

8. Poradnik zielarza - W.Poprzęcki 1983

9. Produkcja bydła rzeźnego - M.Kwasieborski 1966

10. Miód pszczeli od producenta do konsumenta L.Bornus 1986

11. TOWAROZNAWSTWO ARTYKULÓW RYBNYCH RYBY 1970

12. Głowacka Pieczenie ciast 1960 wyd.2 Przepisy

13. Wiśniowski Towaroznawstwo piekarskie i cukiernicze

14. Pezacki Artykuły rzeźne 1958 wyd.1 WPLiS Masarstwo

15. Gasparska Przedubojowe postępowanie z drobiem 1955

16. Osińska Ogórki kiszone 1950 PWT Tablice normy

17. Grzyby lesne - Grzywacz ilustr.J.Carlos Nieto 1988

18. Bagdach Ubytki naturalne w p. rolno-spoż i obrocie 1967

19. SUROWCE DLA PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO W. MACIEJEWSKI 1979

20. Zbiórka odpadków poubojowych Piotr Jastrzębski BPPM 1952

 

Książki te, jak i kilkanaście książek z mojej biblioteki, zostaną zeskanowane i w najbliższym czasie Państwu udostępnione.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7428-ju%C5%BC-niebawem/#findComment-259014
Udostępnij na innych stronach

Będzie, będzie. :D Jest dość obszerna, a ja nie mam zbyt dużych możliwości techniczno-czasowych i dlatego na razie wybieram mniejsze pozycje.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7428-ju%C5%BC-niebawem/#findComment-259037
Udostępnij na innych stronach

W trakcie skanowania:

Organizacja żywienia i przyrządzania potraw w kasynach wojskowych - 1971 r

Urządzenia masarskie ich obsługa i konserwacja - 1963 r

Przepisy w sprawie rozbioru tusz oraz sprzedaży mięsa w detalu - 1959 r

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7428-ju%C5%BC-niebawem/#findComment-259204
Udostępnij na innych stronach

Witaj . Ja z zapytaniem co zawierają przepisy nr 20. Pozdrawiam
Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu.
Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7428-ju%C5%BC-niebawem/#findComment-259238
Udostępnij na innych stronach

  • 3 tygodnie później...
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.