Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

o ile go dobrze zrozumiałem, bo zmuszałem się do czytania, to on gotował niedopieczone szyneczki :grin: :grin: :grin: :grin:

no i od razu dowalił temperature bez osuszania to niezły kwas z tego wyszedł

wujtom, musisz uważać i nie podejmować decyzji za mnie , jeszcze nie ustanowiłem orderu :grin: :grin: Pozdrawiam Wojciech Pacan
Wojciech Pacan

Jeden długi post, a wycisnął z niejednego fachowca tyle jadu! Już trzecia strona.

Weźcie pod uwagę, że ten jad siedział w Was i wydostał się przy pierwszej okazji.

Taki tam materiał do przemyślenia jak 17 mgnień wiosny

Kto wie, czy nie taki właśnie cel przyświecał autorowi.

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

taki właśnie cel przyświecał autorowi

Im więcej kiełbasianego jadu wyleją, tym mniej w nich zostanie - znaczy.

Zaiste szczytny cel i warto się poświęcić. A jak pięknie przy tym może spaść zasłona!!

taki właśnie cel przyświecał autorowi

Im więcej kiełbasianego jadu wyleją, tym mniej w nich zostanie - znaczy.

Zaiste szczytny cel i warto się poświęcić. A jak pięknie przy tym może spaść zasłona!!

Nie przesadzaj...Chciał - napisał. Czy dobrze zrobił, że się obraził? Jego sprawa, ja nie wiem za co i nie mi tu wyroki prawić. Szukaj luzu w tym wszystkim.

Posłuchaj do końca, na serio, zmuś się.

A nie zauważyłeś, że to właśnie ja poszedłem na luzie?

[ Dodano: Czw 22 Lis, 2012 22:47 ]

Czy dobrze zrobił, że się obraził?

Nie zdiwiłbym się gdyby się obraził.

Czytając skromne 3 posty kolegi wielkiegomancia. w których 2-óch prosi o pomoc z naszej strony:

https://wedlinydomowe.pl/forum/search.php?search_author=wielkimancio

domniemywam, że 4-ty post, ten post jest .... nabijaniem się z nas za udzielone rady.

www.wyroby-domowe.pl
 Miro zaprasza na zakupy.
oscommerce.gif
Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydaje
Blog:   Wyroby domowe wg Miro
FB:  Własne wyroby domowe

Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK

No nie, Ty o jadzie jakimś piszesz. Po co? Ja tu żadnego jadu nie widzę, raczej kogoś, co nie ogarnia a myślał, że po 3 postach będzie wielki. Strzelanie focha jak kobita w trakcie okresu.

Takich będzie więcej, bo im się należy ale nawet tabliczki mnożenia nie znają.

Po co to komu? Posłuchaj, wiem że 30 lat różnicy ale posłuchaj.