Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Hmmm wiem, że kilka razy jak nagryzłem to twarde był te chude kawałki puszczane na szarpaku.

Jak ocenisz resztę kawałków, które stanowiły wsad kiełbasy, jako miękkie, kruche, delikatne etc. Czy kiełbasa miała twardą i gumowatą konsystencję? Jak były związane twarde kawałki z farszem mięsnym: słabo, dawały sie rozdzielać, tworzyły mocne wiązanie?

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.