Bagno Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 11 Marca 2013 Hmmm wiem, że kilka razy jak nagryzłem to twarde był te chude kawałki puszczane na szarpaku. Jak ocenisz resztę kawałków, które stanowiły wsad kiełbasy, jako miękkie, kruche, delikatne etc. Czy kiełbasa miała twardą i gumowatą konsystencję? Jak były związane twarde kawałki z farszem mięsnym: słabo, dawały sie rozdzielać, tworzyły mocne wiązanie? Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/7963-czynniki-wp%C5%82ywaj%C4%85ce-na-twardo%C5%9B%C4%87-mi%C4%99s-w-kie%C5%82basach/page/2/#findComment-274226 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.