Raulo Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Ponieważ właśnie kończy mi się peklowanie (w niedzielę wędzenie) szynek , boczku, schabu oraz biodrówki mam do Was koledzy pytanie.Czy tę biodrówkę lepiej zamrozić czy uwędzić - do czego lepiej nadaje sie biodrówka w późniejszym terminie i w jakiej postaci ? Tylko zapeklowana i zamrożona czy lepiej uwędzona ? Cytuj A tym się zajmuję"Jeżeli dyskutujesz z idiotą, dobrze mieć pewność, że on nie robi tego samego." Ogden Nash Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/809-biodr%C3%B3wka/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Jeśli jest z kością, to usuń kości i grubsze powięzie, ścięgna wyrównaj boki w celu nadania ładnego kształtu. Dalej postępuj jak z wędzonkami, uwędź do barwy jasnożółtej lubTwojej ulubionej poczym jej nie parz,a otrzymasz ogonówke wędzoną, jeśli lubisz wędzonki nie parzone, towłaśnie zrobiłeś coś dobrego. Smacznego. Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/809-biodr%C3%B3wka/#findComment-13313 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raulo Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 1 Czerwca 2007 jeśli lubisz wędzonki nie parzonePowiem szczeże, że nie przepadam zbytnio towłaśnie zrobiłeś coś dobrego.Dziękuję, jeszcze nie zrobiłem ale mam taki zamiar Cytuj A tym się zajmuję"Jeżeli dyskutujesz z idiotą, dobrze mieć pewność, że on nie robi tego samego." Ogden Nash Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/809-biodr%C3%B3wka/#findComment-13314 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.