smutna_zaba Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 28 Czerwca 2007 :shock: i ratujcie tyle przepisów ze mam zamet w głowie.W grilowaniu przyznaje jestem nie zła wszyscy chwala moje mieska,ale wedzenie ,już mi włosy stają na głowie .podajcie prosze na początek sprawdzony przepis na schab (ok 1,5 kg) bo to wiem ze bede miec i cos co jest mało skomplikowane.Mozecie sie smiac ze mnie ale ja jestem przerazona :)jak nie wyjdzie to kompromitacja :blush: a tu tylu ludzi z jęzorkami czeka na efekty Cytuj iwonka Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/847-wedzarnia-prawie-gotowateraz-czas-na-miesko/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pedro Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Polecam lekturę: http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?id=1173Ze schabem proponuję uważać - termometr niezbędny :!: Bo może wyjść taki deczko biały (białkowy) po wierzchu - znam ten ból :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/847-wedzarnia-prawie-gotowateraz-czas-na-miesko/#findComment-14070 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małgoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Maxell zaleca smarowanie schabiku zółtkiem (przed wędzeniem).Potwierdzam ,że to fantastyczna sprawa (kolorek wspaniały ). :lol: Cytuj "W życiu piękne są tylko chwile.." Dżem Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/847-wedzarnia-prawie-gotowateraz-czas-na-miesko/#findComment-14071 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Mozecie sie smiac ze mnie ale ja jestem przerazona :)jak nie wyjdzie to kompromitacja :blush: a tu tylu ludzi z jęzorkami czeka na efekty Śmiać na pewno się nie będziemy, przerażenie koniecznie trzeba odrzucić, bo bać tu sie nie ma czego, kompromitacji też nie będzie :wink: będzie za to faktycznie stado ludzi z jęzorami gotowymi na kolejne smakołyki z twojej wędzarni. Głowa do góry i brać się do roboty. :grin: I koniecznie zrobić zdjęcia i przesłać Maxellowi.( O ile zdążysz uchwycić ostrość na znikających wędzonkach) Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/847-wedzarnia-prawie-gotowateraz-czas-na-miesko/#findComment-14079 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Savio Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Poza tym sam fakt Twojego wielkiego zaangażowania i serca, które wkładasz w to co robisz, gwarantuje powodzenie tego przedsięwzięcia. Głowa do góry - do dzieła Cytuj wzbogacaj swoje wnętrze... nigdy na to nie jest za późno... Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/847-wedzarnia-prawie-gotowateraz-czas-na-miesko/#findComment-14080 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.