Skocz do zawartości

Kwaśny smak wedzonki


Rekomendowane odpowiedzi

Jesli ilosc dymu bedzie duża i nie bardzo będzie jego przepływ w wędzarni to wyjdzie kwasne, jest o tym na forum dokłdnie. pozdrawiam.

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8706-kwa%C5%9Bny-smak-wedzonki/#findComment-309367
Udostępnij na innych stronach

Moim zdaniem nałożyło się kilka czynników. Mogłeś mieć kiepsko osuszone udka i kiepski przepływ dymu. Poczytaj o pyrolizie, jest tego troszkę na forum ...

"Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..."

Tatuś Muminka

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8706-kwa%C5%9Bny-smak-wedzonki/#findComment-309368
Udostępnij na innych stronach

 

Poczytaj o pyrolizie

A Tusiaczek przypadkiem poznaniaków nie obraża :rolleyes:  :tongue:

 

Pozdrawiam  ;)

 

:clap:  :clap: hehehe, o tym kontekście pyrolizy lub jak kto woli lizania pyry nawet nie pomyślałem  :clap:

"Trzeba się spieszyć z robotą, póki się ma na nią ochotę..."

Tatuś Muminka

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8706-kwa%C5%9Bny-smak-wedzonki/#findComment-309417
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.