SIVON Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 25 Listopada 2013 Nasza strona i nasze forum jest dla pasjonatów, tylko niewielki procent naszej społeczności loguje się codziennie na forum aby pogłębiać swoją wiedzę oraz szukać nowych inspiracji. Przeglądamy posty naszych BiS, oceniamy, udzielamy sobie rad, uczymy się fachowych określeń. Każdy z Nas przebrnął przez Akademię Dziadka, część pogłębiła wiedzę w naszej szkole domowego masarstwa - jesteśmy już na pewnym poziomie i staramy się dążyć do perfekcji. Z drugiej strony zależy nam aby propagować nasze hobby, musimy być otwarci na nowy narybek, na nowicjuszy którzy mają obawy przed pierwszym wędzeniem czy zrobieniem pierwszej białej kiełbasy na święta. Jeżeli jest Akademia to i przedszkole czy gimnazjum by się przydało:) Jak to zrobić by nie zaniżać poziomu naszego forum i być na tyle przyjaznym aby przysłowiowy Kowalski nieposiadający wagi, nadziewarki czy termometru mógł sam wykonać swoja pierwszą wędlinę? Cytuj Człowiek na poziomie powinien trzymać się w pionie. Moje wyroby: https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8179-sivona-wyroby-wlasne/ Pozdrawiam Sebastian tel. 508-365-569 Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8785-kie%C5%82basa-w%C4%99dzona-miro/page/3/#findComment-315935 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 25 Listopada 2013 Jestem za merytorycznym podejściem do produkcji wędlin domowych. Cytuj Sznurek od mojej wędzonki jest smaczniejszy od wędlin z marketu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8785-kie%C5%82basa-w%C4%99dzona-miro/page/3/#findComment-316053 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.