BMarcin Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 18 Listopada 2013 Witam Pierwsze 'koty za płoty', uwędziłem udka w/g przepisu Dziadka (weekendowe udka) oraz 10 szt. pstrąga. Oto kilka fotek, nadmieniam, że już pekluję się szyneczka i boczek - wędzenie planuje na niedzielę...Wszelkie uwagi, pytania mile widziane.Walory smakowe mogłem podziwiać jak rodzinka zajadała jeszcze ciepłe rybki i udka - aż się uszy trzęsły:). 2 dni później po wędzonkach pozostało wspomnienie:( a 2 wkłady do beczki weszły... Mam dużo pytań i jako nowicjusz nie za bardzo wiem gdzie je najlepiej zadawać? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8862-pierwsze-w%C4%99dzenie-bmarcina/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAnna Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 18 Listopada 2013 Mam dużo pytań i jako nowicjusz nie za bardzo wiem gdzie je najlepiej zadawać? W dziale dla początkujących. Cytuj Pozdrawiam, EAnna Układy symbiotyczne należy starannie pielęgnować, bowiem nic nie jest wieczne. EAnna "Kto chce się rozwijać, musi wpierw nauczyć się wątpić, gdyż wątpliwość ducha prowadzi do odkrycia prawdy." Arystoteles Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8862-pierwsze-w%C4%99dzenie-bmarcina/#findComment-314236 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renesi Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 19 Listopada 2013 Piękny złocisty kolor mają twoje rybki Kto pyta nie błądzi , ale ja raczej starałabym się szukać sama odpowiedzi a na pewno ją znajdziesz a przy okazji może dowiesz się czegoś więcej Cytuj Świat jest na tyle duży, żeby zaspokoić potrzeby wszystkich. Ale zawsze będzie za mały, by zaspokoić chciwą jednostkę Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/8862-pierwsze-w%C4%99dzenie-bmarcina/#findComment-314288 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.