naruto83 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #51 Opublikowano 26 Lutego 2015 Mam parę pytań odnośnie polędwiczki, chcę ją zrobić, ale nie chcę niczego zepsuć. 1. Rozumię, że po zakupie polędwiczki trzeba umyć w zimnej wodzie,a później nacierać solą oraz pieprzem.2. Polędwiczkę nacieram solą ile wlezie tak ? aż zacznie się obsypywać 3. Czy nie ma tu ryzyka zatrucia się jakimś świństwem ? W końcu to surowizna...4. Jak dalej przechowywać polędwiczkę po tych 7 dniach ? W lodówce, a może mogłaby sobie wisieć dalej, a ja w zależności od potrzeb i ochoty mogę sobie odkrajać codziennie po kawałku ? Ile tak może wisieć, żeby nic się nie popsuło ? Tydzień, dwa, trzy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco1984 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij #52 Opublikowano 26 Lutego 2015 Jutro jadę na zakupy do zaprzyjaźnionej rzeźni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.