Skocz do zawartości

Kurs podstawowy nr 1/14 w Łazach w dn. 31.01-02.02.2014 r.

Rekomendowane odpowiedzi

Na tym kursie mam zaplanowane wykonanie parówek lub parówkowej na maszynce nr 10 .

Qrcze szkoda . No tak , wszędzie być nie można .

Pozdrawiam

Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .

Konserwanty zabijają powoli !!!

Jak Dziadek z Andrzejem będą wykonywali parówki - to dla tego samego procesu warto przyjechać, tym bardziej że zima to okres sprzyjający robieniu parówek (łatwo schłodzić materiał gdy się zaczyna grzać). Dlaczego to ważne - trzeba przyjechać na kurs aby się dowiedzieć.

Ja ostatnio z DUŻĄ pomocą Andrzeja (bo mam do niego blisko) robiłem parówki i muszę przyznać - w sklepie takich nie kupicie.

Dlatego niezdecydowanych zachęcam do nauki takich tajników wiedzy ;) 

Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną.

Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz!

Godne pochwały są te słowa zachęty.

Są ludzie, którzy nie popełniają blędów. To ci, za których myślą inni.
- Henryk Jagodzinski

Sam widzisz... Czesnym się nie martw. Jeśli kurs się nie odbędzie z powody braku słuchaczy, zwracamy kasę. :D

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Myślę, że koło poniedziałku lub wtorku. Szkoda byłoby odwoływać, ale....

„Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein

Jakie jest absolutne minimum by się odbył kurs ?

Są ludzie, którzy nie popełniają blędów. To ci, za których myślą inni.
- Henryk Jagodzinski

Jak już pisałem przy "okazji" ogłoszenia podwyżki kursów, aby szkolenie mogło się odbyć, musi być co najmniej 15 chętnych. 

Serdecznie zapraszam Państwa do zapisów na Kurs Podstawowy Nr 1/14 w naszej filii SDM w Łazach, który zaplanowany jest w terminie od 31 stycznia do 02 lutego 2014 r.

Lista chętnych do uczestnictwa w Kursie Podstawowym:

1. Tomasz Duch
2. Lech Dondajewski (wpłata 410,00 zł)
3. Marian Turek (wpłata 410,00 zł)
4. Wojciech Michalski (wpłata 245,00 zł)
5. Jacek Ciepluch (wpłata 490,00 zł)
6. Ryszard Kozioł
7. Romuald Synak 
8. Beata Laskowska (tylko szkolenie)
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.

Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.

Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.
Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.
Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.
Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.
Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.

Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:
- piątek - obiadokolacja,
- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,
- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)

Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam takę należy dokonać zapisu.

Uwaga:

Kolor niebieski - wpłacona zaliczka

Kolor zielony - pełna wpłata

Edytowane przez Maxell

koło Krasnosielca - droga Krasnosielc-Przasnysz

Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną.

Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz!

Właśnie rozmawiałem z Andrzejem i niestety, z braku chętnych zmuszeni jesteśmy odwołać kurs. Liczyłem na to, że jeszcze w końcówce znajdą się osoby, które uzupełnia listę do wymaganego minimum (15 osób).

Wpłacone zaliczki i wpłaty zostaną Państwu zwrócone w całości.

Przepraszam za zamieszanie.

Ja żałuję jeszcze bardziej, gdyż sporo pracy organizacyjnej poszło na marne. :(

Serdecznie zapraszam Państwa do zapisów na Kurs Podstawowy Nr 1/14 w naszej filii SDM w Łazach, który zaplanowany jest w terminie od 31 stycznia do 02 lutego 2014 r.

Lista chętnych do uczestnictwa w Kursie Podstawowym:

1. Tomasz Duch
2. Lech Dondajewski (wpłata 410,00 zł) - zwrot wpłaty w dn. 29.01.2014
3. Marian Turek (wpłata 410,00 zł) - zwrot wpłaty w dn. 29.01.2014
4. Wojciech Michalski (wpłata 245,00 zł) - zwrot wpłaty w dn. 29.01.2014
5. Jacek Ciepluch (wpłata 490,00 zł) - zwrot wpłaty w dn. 29.01.2014
6. Ryszard Kozioł
7. Romuald Synak - wpłatę przekazano na konto kursu nr 4/14 
8. Beata Laskowska (tylko szkolenie)
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.

Oczywiście wykładowcami są Koledzy Bagno i Dziadek.

Cena kursu: 490,00 zł od osoby. W cenę wliczone noclegi, pełne wyżywienie oraz materiały i surowce do produkcji.
Pokoje nowoczesne, bardzo przestronne każdy z węzłem sanitarnym.
Sala dydaktyczna przygotowana profesjonalnie i wyposażona w pełni na potrzeby kursu.
Duża wędzarnia stacjonarna z wózkiem wędzarniczym koło pomieszczenia technologicznego, wewnątrz budynku. W pomieszczeniu wędzarni chłodnia.
Między salą biesiadną, a salą dydaktyczną kuchnia, gdzie można robić kawę i herbatę.

Obiekt zapewnia pełne wyżywienie słuchaczom kursów:
- piątek - obiadokolacja,
- sobota - śniadanie, obiad, kolacja,
- niedziela - śniadanie (produkty wykonane przez kursantów)

Więcej informacji na stronie SDM - www.szkoladomowegomasarstwa.pl. , zakładka: Oferta szkoleń. Tam takę należy dokonać zapisu.

Uwaga:

Kolor niebieski - wpłacona zaliczka

Kolor zielony - pełna wpłata