Snickers Opublikowano 26 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 26 Maja 2014 Dostałem od ojca poważne zadanie, mam mu przy następnym wędzeniu, uwędzić kość od schabu. Zastanawiam się tylko jak podejść do peklowania takiego materiału oraz czy potrzeba jest parzenia takiego produktu. Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9298-wyroby-snickersa-nie-tylko-z-w%C4%99dzarni/page/2/#findComment-354370 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KURP Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 26 Maja 2014 Przy peklowaniu mięsiwa, włóż do solanki kości schabowe i pekluj razem z mięsem, potem uwędź do porządanego przez Ciebie koloru. Parzysz wtedy gdy potrzebujesz na tych kościach coś zrobić np. bigos Cytuj Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie - Ci, którzy naprawdę pasują do Twojego życia pojawią się i zostaną. Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady - a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz! Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9298-wyroby-snickersa-nie-tylko-z-w%C4%99dzarni/page/2/#findComment-354371 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snickers Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zawsze to lepiej późno niż wcale Troszeczkę zaniedbałem przedstawianie moich wyrobów wiec troszeczkę nadrobię.Widok ogólny stojaka: Widok z góry: Z prawej strony: Z lewej strony: Rybka z piętra niżej: Kabanosy wyszły wysmienite z przepisu @halusi@ http://wedlinydomowe.pl/kielbasy/trwale-pieczone-lub-parzone/1710-kabanosy-wieprzowe-halusi oraz kiełbasa z przepisu http://wedlinydomowe.pl/kielbasy/trwale-pieczone-lub-parzone/710-wyborowa-kielbasa-wiejska-wieprzowo-wolowa W miedzy czasie były również moje bułeczki które popijając soczkiem marchwiowym zajadały moje dziatki: Na koniec mam małe pytanie do fachowców WB:Chcę uwędzić polędwicę łososiową, którą jak czytam przepisy dobrze jest wędzić ze dwa dni w zimnym dymie.Czy wędzenie musi nastąpić jeden dzień po drugim czy mogę na przykład w jedna sobotę wędzić i ponownie w następną sobotę? Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9298-wyroby-snickersa-nie-tylko-z-w%C4%99dzarni/page/2/#findComment-393817 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Nie ma potrzeby wędzić polędwicę łososiową dwa dni, wystarczy kilka godzin, inaczej za bardzo wyschnie, a ma przecież rozpływać się w ustach (cienko krojona). Cytuj Sznurek od mojej wędzonki jest smaczniejszy od wędlin z marketu. Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9298-wyroby-snickersa-nie-tylko-z-w%C4%99dzarni/page/2/#findComment-393859 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.