Basia285 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 darxxxx, dziękuję za odpowiedź. Zamierzam wkrótce zrobić kabanosy to taka pomoc z łyżeczką na pewno mi się przyda. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9707-jak-uratowa%C4%87-nies%C5%82one-w%C4%99dzonki/page/2/#findComment-346836 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errykk8 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zawsze można wstrzykiwać solankę do środka. Wystarczy strzykawka z igłą i po sprawie. W prawdzie mięso nie będzie już takie dobre ale można je uratować przez leżakowanie zostaw na jakiś czas żeby poleżało jakieś 3-4 dni i wchłoneło całą wodę z solą. Mam nadzieje że coś z tego jeszcze będzie bo szkoda marnować dobre mięsko Cytuj wynajem stoisk targowych na terenie Krakowa Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9707-jak-uratowa%C4%87-nies%C5%82one-w%C4%99dzonki/page/2/#findComment-346916 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.