Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Zawsze można wstrzykiwać solankę do środka. Wystarczy strzykawka z igłą i po sprawie. W prawdzie mięso nie będzie już takie dobre ale można je uratować przez leżakowanie zostaw na jakiś czas żeby poleżało jakieś 3-4 dni i wchłoneło całą wodę z solą. Mam nadzieje że coś z tego jeszcze będzie bo szkoda marnować dobre mięsko :)

Odnośnik do komentarza
https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9707-jak-uratowa%C4%87-nies%C5%82one-w%C4%99dzonki/page/2/#findComment-346916
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.