Butch123 Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 21 Maja 2014 Witam Od jakiegos czasu robię kiełbasy wędzone i białe. Jeżli chodzi o wędzone to wszysko wychodzi, jak najbardzij OK. Problem mam z kiełbasa białą, jelito nie przywiera do miesa. Krojąc kiełbasę na plasterki jelito (inaczej niż w przypadku kiełbasy wędzonej) oddziela się od mięsa. Co robię nie tak? Cytuj Butch Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9869-odchodz%C4%85ce-od-kie%C5%82basy-jelito/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 21 Maja 2014 A jak robiłeś tą białą i jak "podgrzewasz" bo rozumiem że problem występuje "na ciepło" po parzeniu czy pieczeniu. Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9869-odchodz%C4%85ce-od-kie%C5%82basy-jelito/#findComment-353296 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 21 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 21 Maja 2014 Dla mnie to zaleta nie wada. Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9869-odchodz%C4%85ce-od-kie%C5%82basy-jelito/#findComment-353300 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.