Skocz do zawartości

fantomek

Użytkownicy
  • Postów

    413
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Warszawa

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

Osiągnięcia fantomek

Doświadczony

Doświadczony (10/14)

  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Tam koledzy co innego myślałem a co innego napisalem oczywiście że slonina
  2. Pytanko Czy owijaliscie kiedyś szynkę smalcem do wedzenia? Chce zrobić z tłuszczykiem na górze i zastanawiam się czy się nie rozpadnie taka nakładka smlacu po wędzeniu podczas krojenia
  3. Czy polecicie jakiś sprawdzony regulator?
  4. Kolego jaka rada aby wyjść z tego problemu?
  5. Także jak widać kolego Wróbel taki patent nie będzie ok
  6. No to się wydaje ciekawe rozwiązanie myślisz że pomoże? Szkód że Roger nie może wyrazić swojego zdania w tej kwestii. Co do popielnika to jasne że mogę go przełożyć na drugi kraniec przecież to ta sama średnica, a popielnik jest wyciskany. Problemem jedynie może być fakt że jak obrócę go do góry nogami to rurka dymna która obecnie jest przy spawana ze spadkiem do ocieku substancji smolistej będzie wygięta do gory przez co nagar będzie się cofał zalepiając otworek rurki z powietrzem i d...
  7. Szczerze to nie umiem co masz na myśli. Otwory żarowe z dwóch stron mam na dole przy popielniku
  8. Wiesz zmieszałem dolyw ale to znów inny problem z przygasaniem był. Ale zobacz użytkownicy z dg borniakw nie mają problemów i nie muszą patrzeć na pogodę
  9. Dzięki kolego już wklejam jaki posiadam. Dziwne że pogoda na zewnątrz tak mocno wpływa i pogody je takie problemy
  10. Masz na myśli podawane powietrze z pompki aby ograniczyć tj. skręcić?
  11. Drodzy, dwa dni wedzenia łącznie 14h, pogoda widać jaka tj. wilgotno, zrębki suche, nachył spływu czarnej mazi ok, w czym problem zatem zalepiania rurki dymnej przez co wygaszalo i nie spalalo zrebek do końca. Załączam foto
  12. Macie jakiś sprawdzony z którego jesteście zadowoleni? Ja kąpię w krecie ale mam nadzieję na coś mniej...
  13. Rozumiem jak wędzi się na ciepło ale tu było wędzenie zimne w temp. 20 st czy również 16-24h odczekać w lodówce trzymając?
  14. Jak w temacie czy mozna odrazu po zakończeniu wędzenie czy musi poleżeć w lodówce
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.