Maxell Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 16 Marca 2015 Musze się pochwalić, że cudem udało mi się zostać posiadaczem następnego białego kruka, który niebawem znajdzie się tutaj. Książka jest całą historią przedwojennego masarstwa. Opisuje ciekawe, litewskie sposoby uboju korkowego, podaje receptury, sposoby wędzenia, opisuje konserwy (m.in. szynkę w puszce) i wiele, wiele innych wiadomości. Zawiera także sporo ciekawych ilustracji. Musi w całości znaleźć się w tym dziale. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Bielska Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 16 Marca 2015 Maxell czekam cierpliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nestor Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 16 Marca 2015 Ja natomiast mogę się pochwalić,że zdawałem egzamin z hodowli u prof.Konopińskiego.Było to we Wrocławiu ,bardzo dawno temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesniak Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 16 Marca 2015 Będzie ciekawa książka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.