Kazimierz_Wielki Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 (edytowane) A i Król lubi dobrze zjeść Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez Kazimierz_Wielki Cytuj Nie każdy to jest rycerz co pod zbroją albo pancerzem się kryje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nestor Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Wędliny z króla,ciekawy temat a do tego szynki w elastycznych siatkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Dor Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 (edytowane) Po kolorach to raczej królik a nie król Co by nie było to w we wpisie dobrze --- zgadzam się dobrze ale czy smacznie ??????? Daj se na luz i naucz się troszkę zanim zaczniesz pisać w ta k patetycznym tonie Te wyroby to raczej marnej jakości wyrobu - Nazwałeś to z takim patosem a wyroby .............. szkoda pisać Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez Artur Dor Cytuj Pozdrawiam cieplutko Całość mojej wypowiedzi jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem i moją opinią - chcesz zgadzaj się, nie chcesz nie zgadzaj się. Ja życzę jak najlepiej Czerpiesz ze strony "garściami" to wspomóż forum finansami ___ LINK DO POMOCY KPP Poczytaj o panu S i jak możesz to klepnij go w d..... codziennie 2 razy ___LINK DO STRONY KPS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazimierz_Wielki Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Wędliny z króla,ciekawy temat a do tego szynki w elastycznych siatkach. Czyżby to była jakaś ujma ? Zakazane jest używanie elastycznych osłonek ? W ogóle takich nie używasz ? Po kolorach to raczej królik a nie król Co by nie było to w we wpisie dobrze --- zgadzam się dobrze ale czy smacznie ??????? Daj se na luz i naucz się troszkę zanim zaczniesz pisać w ta k patetycznym tonie Te wyroby to raczej marnej jakości wyrobu - Nazwałeś to z takim patosem a wyroby .............. szkoda pisać A dlaczego mnie obrażasz ?Co w tych kolorach jest nie tak ?Dlaczego wyroby są " marnej jakości ? Cytuj Nie każdy to jest rycerz co pod zbroją albo pancerzem się kryje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Kazimierzu_Wielki przedstawiłeś wyroby po parzeniu? Jeśli tak, to dlatego kolory są inne. Najważniejsze, że smakują.Przy okazji zapytam się, jak długo peklowałeś i jakim sposobem? Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/11022-kpps-czyli-klub-przyjaci%C3%B3%C5%82-pana-s/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazimierz_Wielki Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Tak, wyroby są po parzeniuPeklowane na mokro 10 dni. Cytuj Nie każdy to jest rycerz co pod zbroją albo pancerzem się kryje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walka Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 (edytowane) Artur Dor daj sobie na luz to jest tylko jego "logo"Moze troszke patetycznie ale "kto bogatemu zabroni". A wedzonki to wazne aby jemu smakowaly i nich sie chwalimozna go poprawiac ale nie tak od razu z "grubej rury". Nie psujmy sobie nawzajem dobrego dnia. Pozdrawiam dymnie - Waldek Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez walka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #8 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Z Króla Kazimierza trochę dziwnie brzmi, ale po to się pokazuje, aby ewentualnie poprawić.Kazimierzu Wielki, witaj na forum. Cytuj www.wyroby-domowe.pl Miro zaprasza na zakupy.Własne wyroby? To prostsze niż ci się wydajeBlog: Wyroby domowe wg MiroFB: Własne wyroby domowe Doładowanie forumowej świnki-skarbonki za FREE- KLIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziezielony Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #9 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Jam, kmieć z podzamcza lecz wtręt nie pytając o pozwoleństwo zawadzę.... Dramatu nie ma, wyroby do obgarnięcia, letko trzeba szlifnąć i gitara.........styl do przyjęcia, choć niszowy nieco Lussseiross SiBy serde(l)cznie i kiełbasowo pozdymiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odyn06 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #10 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Po kolorach to raczej królik a nie król Co by nie było to w we wpisie dobrze --- zgadzam się dobrze ale czy smacznie ??????? Daj se na luz i naucz się troszkę zanim zaczniesz pisać w ta k patetycznym tonie Te wyroby to raczej marnej jakości wyrobu - Nazwałeś to z takim patosem a wyroby .............. szkoda pisać A co ty kolego tak od razu z grubej rury?To forum dla entuzjastów, a nie pole dla cenzorów.Pozdrawiam przedmajówkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazimierz_Wielki Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #11 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Artur Dor proszę o odpowiedzenie na moje pytania.... Cytuj Nie każdy to jest rycerz co pod zbroją albo pancerzem się kryje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odyn06 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #12 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Tak, wyroby są po parzeniuPeklowane na mokro 10 dni.A ile godzin wędziłeś i w jakiej temperaturze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazimierz_Wielki Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij #13 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Tak, wyroby są po parzeniuPeklowane na mokro 10 dni.A ile godzin wędziłeś i w jakiej temperaturze? Ok 4h, temp 60 - 50 st Cytuj Nie każdy to jest rycerz co pod zbroją albo pancerzem się kryje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatag Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij #14 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Widzę ,ze koledzy ostro Cię przepytują .Niech Cię czasem to nie zniechęca do tego Forum.Jest tu naprawdę kopalnia wiedzy do przeczytania i masę fajnych ludzików gotowych do udzielania pomocnych rad.Pozdrawiam życząc smacznych swojskich wyrobów. Cytuj beata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.