kriwas Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij #1 Opublikowano 1 Stycznia 2017 witam,aż miło popatrzeć na niektórych pracę i opisy postępów w działaniu. Również wskazówki i porady są bardzo cenne.Kusiło mnie żeby podejść do tematu samemu, ale po poczytaniu i przyjrzeniu się tematowi bardziej szczegółowo jednak wolę zdecydować się na fachowców. I to jest właśnie moje pytanie czy znacie kogoś chętnego lub firmę, która podejmie się budowy wędzarni z grillem w okolicach Poznania?? pozdrawiam kriwas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij #2 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Witaj, zerknij na prace Janusza:https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10814-feniksowe-d%C5%82ubanie/ Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriwas Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #3 Opublikowano 2 Stycznia 2017 tak, widziałem - tylko z tego co wiem to terminy na 2018 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej k Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij #4 Opublikowano 2 Stycznia 2017 tak, widziałem - tylko z tego co wiem to terminy na 2018 :-) Może czasami za dobrym fachowcem warto poczekać ?? Pozdrawiam Cytuj Niech pożywienie będzie naszym lekarstwem .Konserwanty zabijają powoli !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweljack Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij #5 Opublikowano 2 Stycznia 2017 tak, widziałem - tylko z tego co wiem to terminy na 2018 :-) Może czasami za dobrym fachowcem warto poczekać ??Albo i pogadać, może będzie w okolicy coś robił, to dla forumowego kolegi znajdzie jakąs lukę. Cytuj Nowy użytkowniku! Cała wiedza o wędlinach domowych za darmo https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/10412-za-darmo-za-free-dla-każdego-nowego-forumowicza/ Miłego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muski Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij #6 Opublikowano 2 Stycznia 2017 dla forumowego kolegi znajdzie jakąs lukę. może nie koniecznie chcesz taki full wypas jak Januszfeniks wytwarza i zrobi Ci coś prostszego (czytaj szybciej) Cytuj Sztuka kulinarna to nie suche 1+5+8 gram na kilogram -to tworzenie poezji smaku z miłości do degustatorów.Odczucie - smaku, szczęścia i zadowolenia - dla każdego ma inny wymiar i postrzeganie- i niech tak zostanie.https://www.instagram.com/ucztujemy/?hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriwas Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij #7 Opublikowano 2 Stycznia 2017 dzięki, znalazłem już ostatecznie firmę z Niestachowa. temat nieaktualny. pozdrawiam teraz tylko czytać i przygotowywać się do pierwszych wędzonek :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.