ziezielony Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #26 Opublikowano 19 Marca 2013 Również proszę o przywrócenie....To cenna historiaNiech się np nazywa "Biała z kosza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwizdek Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #27 Opublikowano 19 Marca 2013 Bardzo proszę o przywrócenie tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszynka Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #28 Opublikowano 19 Marca 2013 Niech się np nazywa "Biała z kosza"Kapitalne :lol: :clap: Mirku słuchaj jak Cię błaga wedzrnicza brać ,a Wielkanoc z obowiązkową białą kiełbaską na stole tuż,tuż :lol: Cytuj "Zwierzęta się wypasają. Człowiek je. Ale umie jeść tylko człowiek inteligentny" Anthelme Brillat - Sawarin Pozdrawiam serdecznie. Kazik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADEK Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #29 Opublikowano 19 Marca 2013 Zrobiona na kursie i powinna się nazywać , BIAŁA SUROWA -KURSOWA 44. Cytuj Wszystko co zrobimy sami dla siebie jest najlepsze, nawet gdy to nie odpowiada utartym standartom jakości produktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BazylWidzew Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #30 Opublikowano 19 Marca 2013 Maxell też jestem za powrotem tego przepisu na stronę. Super opisane i sfotografowane :clap: :clap: :clap: Cytuj TYLKO WIDZEW RTS !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxell Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij #31 Opublikowano 19 Marca 2013 Przepis wrzuciłem głównie dlatego, by nie zawieść ludzi z kursu 44, którzy na moja prośbę ją robili, mając i tak bardzo wiele zajęć związanych z dodatkową produkcją przy okrojonym składzie osobowym.Wszystkim kursantom serdeczne dzięki. Cytuj „Wszyscy uważają, że czegoś nie da się zrobić. Aż przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da. I on właśnie to robi” A. Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij #32 Opublikowano 19 Marca 2013 I bardzo dobrze zrobiłeś Mirku . Widzę ze temat wrócił po porzadkach Dzięki bo szkoda by go było Cytuj Robert601353601ʎuɯnɹʇ po oʞǝıʍ oʇ ɯǝsɐzɔ oʞlʎʇ-ɯǝıʞǝıʍ z ǝɾǝzɹpɐɯ ʞǝıʍolzɔ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darbarian Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij #33 Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) Mirku ja mam takowe zdjęcie strzeżone tajemnie Oto mła brzdącem będąc na sopockim molo Już kombinowałem jak rybki uwędzić Oczywiście to dla żartu:)http://mekeke1969.files.wordpress.com/2011/08/12.jpg Edytowane 14 Czerwca 2014 przez darbarian Cytuj Moje dłubanki http://mekeke1969.wordpress.com/Kocham Was mordeczki Wy moje Znaczki WBhttps://wedlinydomowe.pl/forum/topic/12295-znaczki-wb/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
electra Opublikowano 16 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij #34 Opublikowano 16 Lipca 2021 No jakos problem pewnie sie rozwiazal po 8 latach Cytuj https://wedlinydomowe.pl/forum/topic/9853-electra-i-jej-podw%C3%B3rkowa-w%C4%99dzarka/https://wedlinydomowe.pl/forum/viewtopic.php?t=10555&start=0Jeśli uważasz że w internecie wszystko jest za darmo, to się bardzo mylisz.... dlaczego? - sprawdź http://wedlinydomowe...pomocy-stronie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.