Skocz do zawartości
Aby te święta, a także cały nadchodzący rok upływał w harmonii i zadumie, by nigdy nie zabrakło Wam ciepła drugiej osoby, a każdy dzień był pełen niezapomnianych chwil. Administracja ×
Pamiętajcie, że z naszego forum możecie korzystać bezpłatnie tylko dzięki temu, iż kilkadziesiąt osób klika w reklamy. Może już czas abyś do nich dołączył?

Ranking

Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 06.06.2024 w Odpowiedzi

  1. Franków nie obrabiasz termicznie to nie kabanosy. Można jedynie pod koniec wędzenia podnieść lekko temp. do 40C na 30 min. i leciutko je "ściać", mi np. takie bardziej odpowiadają. Natomiast klasycznie zimno wędzone są bardzo smaczne.
    1 punkt
  2. Minimum 7 dni , jak chcesz porządnie . Po odsłonięciu nie masz co kłaść papy jak beton wodoszczelny
    1 punkt
  3. Przykryj folią by nie oddawał szybko wody to bardzo ważne w przypadku wodoszczelnych. Potrafią pękać jak przyschną, bo już niby chłoną a już blokują wodę
    1 punkt
  4. Chciałem tylko zwrócić uwagę ,że to łuszcz jest nośnikiem smaku.Moim zdaniem lepiej za tłusto niż za chudo.
    1 punkt
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.