Skocz do zawartości
Aby te święta, a także cały nadchodzący rok upływał w harmonii i zadumie, by nigdy nie zabrakło Wam ciepła drugiej osoby, a każdy dzień był pełen niezapomnianych chwil. Administracja ×
Pamiętajcie, że z naszego forum możecie korzystać bezpłatnie tylko dzięki temu, iż kilkadziesiąt osób klika w reklamy. Może już czas abyś do nich dołączył?

Ranking

  1. Muski

    Muski

    **VIP**


    • Punkty

      5

    • Postów

      12 158


  2. @halusia@

    @halusia@

    ***SUPER VIP***


    • Punkty

      3

    • Postów

      11 041


  3. Grzewlod

    Grzewlod

    ***SUPER VIP***


    • Punkty

      1

    • Postów

      4 282


  4. szrekPL

    szrekPL

    **VIP Junior**


    • Punkty

      1

    • Postów

      2 614


Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 24.06.2024 w Odpowiedzi

  1. Jako, że w czasie ogniska /picklebollistów/ niestety trochę kropiło / ale dało się/ Alternatywna prze/zakąska pod dach wiaty 😊 .............Deska się ostała...... ale motocyklistka wycisnęła ze mnie zrobienie deski do sakwy motocyklowej 😇.
    4 punkty
  2. Trochę dobroci zrobiłam w ubiegłym tygodniu. Polska, Kacza, Żywiecka wg Kostka , z mojego przepisu z Pistacjami ale tym razem nie dodałam ich. No i polędwicę oraz boczek.
    3 punkty
  3. Na umowne ognisko pickleballistów przygotowałem trochę kiełbasek - w tym białą. Grilluję białą na ruszcie , podchodzi młody człowiek i mówi .....ooo biała kiełbasa , szkoda ja nie lubię 😗. Chmmmmm , patrzę na niego i mówię, ta to przecież widzisz, to grillowa 🙃....... i zjadł 3 kawałki.........😁😁😁z komentarzem o grillowa to bardzo smaczna. Wiem wiem nie powinienem......
    1 punkt
  4. Łykend minął i żeby nie było że tylko trenowałem jogę (ulubiona pozycja Pies leżący na boku) zainspirowany(zazdrość i łakomstwo) kabanosami miszcza Grzewloda też ulepiłem trochę jedzenia...☺️
    1 punkt
  5. 1 punkt
  6. Pamiętam jak zaczynałem bawić się w domowe wędliny, wędzenie, nadziewanie, nalewki i różne takie tam zabawy kulinarne miłe dla ducha i podniebienia, często szukałem jak głupi podstawowych informacji i one zawsze były gdzieś porozrzucane w kazamatach netu jedna tabelka tu drugie zestawienie tam ... ile soli, jaka temperatura, jak długo, ile jakich jelit na co itd ... Postanowiłem troszkę ułatwić życie początkującym i takie podstawowe przydatne rzeczy z różnych źródeł i podparte skromnym bagażem doświadczeń własnych nie zawsze udanych poskładałem do kupy i wsadziłem w jeden plik. Ściągawka Roger-owa dla początkujących_WM3.pdf Może się to komuś przyda PS Do starych "wyjadaczy" - tylko mnie nie zabijcie ... jak coś robicie inaczej
    1 punkt
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.