Skocz do zawartości

Ranking

  1. MariuszB

    MariuszB

    Użytkownicy


    • Punkty

      4

    • Postów

      7 135


  2. mamuśka

    mamuśka

    **VIP Junior**


    • Punkty

      4

    • Postów

      1 491


  3. kaszubka33

    kaszubka33

    **VIP-Organizator**


    • Punkty

      2

    • Postów

      1 678


  4. El komendante

    El komendante

    Użytkownicy


    • Punkty

      2

    • Postów

      616


Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 23.01.2025 w Odpowiedzi

  1. 13 dni na forum i masz odwagę krytykować innych nie znając tematu YTuberskich problemów?.. a zwłaszcza tamtejszych przepisów tu na forum? PS. Przepraszam, nie 13 dni a 9 dni jesteś na forum.
    3 punkty
  2. Ból i smutek ... wspaniały człowiek , zawsze służący pomocą i radą . Wiele wspomnień z naszych spotkań .... każdy kto bywał na zlotach poznał smak jego słynnej zupy rybnej . Wspólne pieczenie gęsi , gotowanie zupy brukwiowej i czarniny po Kaszubsku . Mnie bardzo chciał nauczyć jeść owoce morza. Takiego go zapamiętam ....🖤 ps. Będę również na pogrzebie .
    2 punkty
  3. Witam, Kobe to były tylko 4 plasterki, pozostałe mięso też bardzooo smaczne, ten tłuszczyk. Tak, ceremonia podawania mięsa, warzyw, przystawek to jest coś niezapomnianego, Kelnerki pokazywały na malunku krowy z której jej części pochodzi dany kawałek. Samemu się smażyło, ciekawostka, za źródło ognia służyły nasiona kukurydzy. Bardzo smaczne, widoczne na zdjęciu wino śliwkowe miało 37 %. Koreańczycy usmażony kawałek mięsa tną nożyczkami na mniejsze części , kładą na listek sałaty, dodają opiekany czosnek, trochę zieleniny i kimchi. Po zawinięciu wkładają wprost do buzi. pozdrawiam
    2 punkty
  4. Przyłączam się do prośby Piotra. Waldku, Grzesiu tak ładnie prosimy. 😚
    1 punkt
  5. Tutaj: Strona 78, post# 1934. Poczytaj sobie też dalej, będzie np jakie jelito. Wart jest uwagi cały kącik Waldka (Muski). Polecam. 😚
    1 punkt
  6. Nie przeje się. Piotr, ja i wielu z SiB-ów dzieli się z innymi swoimi wyrobami. 100% się zgadzam. Ps. Ja daję też w podziękowaniu ludziom na ryneczku w Aleksandrowie (np: za białe złoto). Na tym ryneczku jest też dwóch małych wytwórców. Stety czy niestety, moje wyroby są lepsze, a to dzięki Wam. 😚
    1 punkt
  7. A nie nie , to może leżeć w lodówce ponoć rok (leżało tylko ponad miesiąc) po okresie dojrzewania jest kojone na kulki i vacum. w tej formie trafia do odbiorców coraz liczniejszych niestety a może i stety bo nic tak nie poprawia humoru jak czyjś uśmiech i dobre słowo po zjedzeniu tego co się podało...😊
    1 punkt
  8. Złe sklepy wybierasz
    1 punkt
  9. Raz na jakiś czas, coś mnie opęta i kupię w sklepie kawałek czegoś (bo nie mam w domu, a zapach pod nosem był i się zachciało). Wystarczy gryz i ląduje kawałek w śmieciach, bo psa szkoda. Mięsa w kiełbasie to może 30% jest. Tak jest jak się zna smak dobrej wędzonki to takie przemysłowe nie wchodzi. 😃
    1 punkt
  10. 95% przepisów z YT jest do wywalenia, wprowadzają ludzi w błąd i potem wychodzą takie kwiatki. Jak się coś dzieje nie tak to autor na YT nie odpowie, bo przecież przepis jest super i nic złego się nie może stać Wtedy rejestrują się na forum i tu szukają pomocy.
    1 punkt
  11. Każdy ma możliwość zrobienia dowolnych wyrobów.... trzeba tylko chcieć, a jak idzie się na łatwiznę to trzeba jeść to co kupi w sklepach.
    1 punkt
  12. I powiedział co wiedział. Powiem Wam że czasami lepiej jest nic nie pisać zamiast się wymądrzać.
    -3 punktów
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.