Skocz do zawartości

Ranking

  1. Radek.

    Radek.

    **VIP-Organizator**


    • Punkty

      2

    • Postów

      3 380


  2. szrekPL

    szrekPL

    **VIP Junior**


    • Punkty

      1

    • Postów

      2 465


  3. Viktor61

    Viktor61

    Użytkownicy


    • Punkty

      1

    • Postów

      25


  4. StefanS

    StefanS

    ***SUPER VIP***


    • Punkty

      1

    • Postów

      1 224


Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 18.02.2025 w Odpowiedzi

  1. Po 6 tyg. rozkroiłem salami z zielonym pieprzem. Najmniejszy baton stracił 37%. To oczywiście za mało (chyba że ktoś takie lubi) i wraca do komory. Pachnie i smakuje bardzo przyjemnie
    2 punkty
  2. Not. moderatora: Ponieważ temat nie dotyczy wędlin dojrzewajacych wydzielam go do kiełbas parzonych. Ale dzis o czym innym - ostatnio dopadla mnie chec zmierzenia sie z tematem "mortadella". i tak oto powstaly nastepujace - Mortadella di Bologna - zmodyfikowany przepis na mortadelle wloska w skladzie zawiera sloninke, orzeszki pistacjowe i caly pierz kolorowy. Poniewaz mialem i tak maszyny "pobrudzone" to z rozpedu machnolem "Doktorskaya Kolbasa", wyzszego sorta - wyzszego dlatego ze 90 % miesa to w wiekszosci I klasa wolowiny i wieprzowiny. Sklad i procedura to wyposrodkowane - Doktorska - przepis GOST z 1979 roku jak rowniez polska Mortadela z "16-tki". Podwedzana. Niestety dokladnych przepisow nie jestem w stanie przedstawic poniewaz syn przyjechal i przywiozl z soba swego kota (wielka cholera bo Maine Coon), a poniewaz notatki byly chwilowo na fotelu to ten kot tez tam sie usadowil i zanim sie zorientowalisny to poprostu porozszarpywal kilka kartek. 🤔😡 A teraz musze "poszuflowac" troche bo w nocy i rankiem dowiezli i rozladowali nowa dostawe sniegu.
    1 punkt
  3. Pachnie i smakuje bardzo przyjemnie I tak też się prezentuje...
    1 punkt
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.