Skocz do zawartości
Aby te święta, a także cały nadchodzący rok upływał w harmonii i zadumie, by nigdy nie zabrakło Wam ciepła drugiej osoby, a każdy dzień był pełen niezapomnianych chwil. Administracja ×
Pamiętajcie, że z naszego forum możecie korzystać bezpłatnie tylko dzięki temu, iż kilkadziesiąt osób klika w reklamy. Może już czas abyś do nich dołączył?

Ranking

  1. BazylWidzew

    BazylWidzew

    Użytkownicy


    • Punkty

      3

    • Postów

      3 956


  2. Muski

    Muski

    **VIP**


    • Punkty

      3

    • Postów

      12 156


  3. SZCZEPAN

    SZCZEPAN

    Mistrz Masarski WB


    • Punkty

      2

    • Postów

      983


  4. wosiu

    wosiu

    ***SUPER VIP***


    • Punkty

      1

    • Postów

      2 136


Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 08.09.2025 w Odpowiedzi

  1. Jesienne róże i hibiskus
    3 punkty
  2. Najpierw warto ustalić, jaki produkt chciałeś uzyskać – kiełbasę krakowską pieczoną, krakowską suchą czy parzoną. Z opisu wygląda, że konsystencja kiełbasy nie była do końca prawidłowa – mogła być źle związana, co daje podobny efekt końcowy, jak opisujesz. Kolejnym błędem było prawdopodobnie zbyt długie wędzenie. Gdyby celem była krakowska pieczona, warto było bardziej wysuszyć kiełbasę, co poprawiłoby efekt. Ważne jest również, aby kiełbasa wewnątrz batonu osiągała temperaturę 72°C – dzięki temu wyrób będzie bezpieczny i odpowiednio upieczony. Na koniec dobrze jest też odnotować, po jakim czasie próbowałeś gotowy wyrób, aby dokładniej ocenić efekt.
    2 punkty
  3. Do kiełbasy dodałem czosnek niedźwiedzi, suszony.🤠
    1 punkt
  4. Pochwalę się troszkę co wyczyniałem w tym roku na długim urlopie to jest pierwszy filmik cdn.
    1 punkt
  5. Ty potworze. 😉 Takie cudo na wieczór. Litości nie masz 😄, a przepis wart na pewno zrobienia. Dziękuję bardzo.
    1 punkt
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.