Skocz do zawartości
Aby te święta, a także cały nadchodzący rok upływał w harmonii i zadumie, by nigdy nie zabrakło Wam ciepła drugiej osoby, a każdy dzień był pełen niezapomnianych chwil. Administracja ×
Pamiętajcie, że z naszego forum możecie korzystać bezpłatnie tylko dzięki temu, iż kilkadziesiąt osób klika w reklamy. Może już czas abyś do nich dołączył?

Ranking

  1. Grzewlod

    Grzewlod

    ***SUPER VIP***


    • Punkty

      10

    • Postów

      4 281


  2. Muski

    Muski

    **VIP**


    • Punkty

      4

    • Postów

      12 156


  3. SZCZEPAN

    SZCZEPAN

    Mistrz Masarski WB


    • Punkty

      3

    • Postów

      983


  4. quadro555

    quadro555

    Użytkownicy


    • Punkty

      2

    • Postów

      1 978


Popularna zawartość

Treść z najwyższą reputacją w 21.12.2025 w Odpowiedzi

  1. Oczywiście ma żeński zespół, a on pracuje w nim jako rodzynek.😁
    2 punkty
  2. 2 punkty
  3. Zrobione, sól gruba bo mam taką na stanie, owinięte w folie na ścisło i dodatkowo vacum ale bez szaleństwa że ,,deska"
    1 punkt
  4. Ja nie daję w vacum żeby nie gnieść włókien. Ścisło owijam w folię. Używam soli takiej jaką mam pod ręką ale wiele osób używa gruboziarnistej.
    1 punkt
  5. U mnie poszły oba w Vacum , z koperkiem i osobno z koperkiem i burakiem. Sól zawsze dawałem grubszą / czasami taką do kiszonek/ , nigdy miałką ale nawet nie zastanawiałem się nad tym.
    1 punkt
  6. Lecą zdjęcia po kolei, a że ja mam nie po kolei w głowie, to sobie wymyśliłem gravlaxa z jesiotra 😂
    1 punkt
  7. Zrób dokładnie z przepisem, ja robię na szerokiej folii i łatwiej go zawinąć , co by się nie sypało koperkiem. Obracać raz dziennie. Zlać powstały płyn. Przed krojeniem zgarnąć koper/Jak z buraczkiem to i buraczek/ ciąć w cienkie plastry ostrym nożem .
    1 punkt
  8. 1 punkt
  9. Niby po co, jak zaliczysz praktyki u Halusi podczas wypieku smacznych rogalików to będziesz samodzielnym mistrzem tak jak Karol. Zapisz się na zlot bo tylko na zlotach Mistrzyni Halinka prowadzi praktyki.
    1 punkt
  10. Salceson to już w tym roku ostatnia produkcja wyrobów podrobowych. Zostały jeszcze szynki i kiełbasy, ale można się pocieszać, że to już finisz i jesteśmy na końcówce pracy.
    1 punkt
  11. Wolę tą https://blog.fimple.tv/jak-zrobic-solanke-do-miesa-kalkulator-solanki/
    1 punkt
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.