Skocz do zawartości

EmpatycznyMiś

Użytkownicy
  • Postów

    5
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Gdańsk

Osiągnięcia EmpatycznyMiś

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Czyli reanimacja, i ewentualnie enzymy. Przyznam szczerze, że te enzymy mnie zmartwiły i zaciekawiły. Ostatnio jadłem kurczaka z etapu 3. Ignorancja i niewiedza to błogosławieństwo ;p
  2. Maxell a posiadasz ( ewentualnie inni użytkownicy ) może materiały, albo wiedzę co znajduje sie JUŻ w takim mięsie? Czym jest konserwowane i nastrzykiwane by zwiększyć masę handlową?
  3. No to ja przy okazji zadam pytanie, które wiąże się z peklowanie,. Czym konserwowane jest mięso paczkowane w dużych sklepach? NA opakowaniu próżno szukać informacji, a jednak wytrzymuje długo w ladzie chłodniczej. Jak peklować takie mięso? Albo jak przygotować takie mięso do peklowania?
  4. Czytam ten wątek od początki i tak się zastanawiam, jak zmieniło sie nastawienie użytkowników do peklowania "prózniowego" po 3 latach od czasu dymów miedzy Miro, Stefanem i ZLPepem?
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.