Skocz do zawartości

andrzej12399

Użytkownicy
  • Postów

    8
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Kornice

Ostatnie wizyty

484 wyświetleń profilu

Osiągnięcia andrzej12399

Rekrut

Rekrut (2/14)

  • Przyjazny Unikat
  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Dziękuję za wszystkie opinie. Mam i ja😁
  2. I ty mikami jaki model??
  3. Muski a jaki model posiadasz??
  4. Tak chodzi mi o to jak trwała jest ta ninja
  5. Mam urządzenie o 3lat , uważam , że jeśli robisz przeciętną ilość wyrobów jako amator, przestrzegasz  by nie przeciążyć  urządzenia , starczy na b. długo .

    1. andrzej12399

      andrzej12399

      A jaki model Pan posiada??

  6. andrzej12399

    Ninja

    Witam. Ile wytrzymuje tak polecana przez was ninja do kutrowania mięsa?????
  7. A jesli w tabeli mam że na 1kg mięsa 0,5l wody i 56gr peklosoli ale chciał bym zrobić 1 litr zalewy bo 0,5l mi tego nie przykryje to muszę dodać 112 gr peklosoli??
  8. Na początu dawałem 60gr na 1kg 1l jednak to było minimalmie za dużo jak dla mnie. A teraz pytanie jesli np na 10 kg mięsa chciał bym 8l zalewy jak mam dostosować proporcje peklosoli??
  9. Witam. Według tabeli peklowania, przy peklowaniu przez 5 dni na 0,5 litra wody i 1kg mięsa powinienem dodać 58 gr soli. Jednak do tej pory tyle soli dawałem na 1l wody i wendzonki były dobre. O co chodzi?? [Dodano: 07 gru 2021 - 17:06] Na 1kg mięsa dawałem 1l wody i 58gr soli
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.