Skocz do zawartości

rrutkowski

Użytkownicy
  • Postów

    19
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Osiągnięcia rrutkowski

Uczeń

Uczeń (3/14)

  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwsza rozmowa
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Przepraszam Miro że jeszcze nie zrealizowałem zamówienia ale gwałtownie obowiązków zawodowych przybyło, sprawa mi umkneła. Pozdrawiam Rafał
  2. Minimum 1 kg . Potrzebne na dzisiaj. Pozdrawiam Rafał
  3. Zamówienie poszło , będe wdzieczny za pomoc. Pozdrawiam R.
  4. Witajcie. Poszukuje lejka do kabanosów do maszynki nr 5 . Podobno mozna przyciąć od maszynki nr 8 ale wolałbym nic nie rzeżbić . Pozdrawiam Rafał
  5. Bardzo dziekuje za info. Jade po południu na zakupy. Pozdrawiam Rafał
  6. Bardzo dziękuje za wszelkie podpowiedzi, właśnie to mi było potrzebne . Po co sie uczyć na własnych błędach Rafał
  7. Witaj bez wedzenia,nie z szynkowaru , biała tak jak do żurku tylko z drobiu. Pozdrowionka R.
  8. Małżowina narzeka ostatnio na zbyt dużą ilość wieprzowiny w diecie. Zlecenie mam na kiełbasę białą drobiową oraz parówki drobiowe lub cielęce . W sklepach widziałem białą z indyka. Może ktoś robił takową lub zbliżoną i sie pochwali? Forum i stronkę przeszukałem i nic Pozdrawiam Rafał
  9. E tam... Sprawa jest prosta. Zachciało mi się kaszaneczki. Dzisiaj mi się zachciało. Przecież nie kupie w sklepie. Zrobie oczywiście ale nie mam krwi . Nie chce czekac 3-4 dni . Wszystko jasne ? Pozdrawiam Rafał
  10. Szukam sklepu na miejscu. Interesują mnie : krew suszona, osłonki , jelita cieńkie itp. Oczekiwanie na paczkę towaru zakpionego w internecie jest meczące . Dzięki za info o sklepie na hali Pozdrawiam Rafał
  11. Prosze http://www.allegro.pl/search.php?string=os%C5%82onki&from_showcat=1&category=27983&country=1 Pozdrawiam Rafał
  12. Jak w temacie. Za info z góry dziękuję Pozdrawiam Rafał
  13. Witajcie. Zapeklowałem karkówke ( zgodnie z przepisem na peklowanie suche ) W planach miałem pierwsze próbne wędzenie niestety nie ma gdzie. Musze na cos to przerobic . Na coś co nie bedzie wymagało wędzenia. prosze o porady / przepis. Chętnie bym spróbował wędliniki dojrzewającej ale nie jestem przekonany czy karkówka się nadaje. Pozdrawiam serdecznie Rafał
  14. rrutkowski

    Szynkowar

    Ja jak najbardziej jestem chetny. A i wódeczke postawie co by testy szynkowaru wypadły pomyslnie. pozdrawiam Rafał
  15. rrutkowski

    Szynkowar

    Ja jak najbardziej jestem chetny. A i wódeczke postawie co by testy szynkowaru wypadły pomyslnie. Dziekuje za zainteresowanie sprawa i pozdrawiam Rafał
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.