Skocz do zawartości
Pamiętajcie, że z naszego forum możecie korzystać bezpłatnie tylko dzięki temu, iż kilkadziesiąt osób klika w reklamy. Może już czas abyś do nich dołączył? ×

karolszymczak

**VIP**
  • Postów

    17 312
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

  • Wygrane w rankingu

    12

Ostatnia wygrana karolszymczak w dniu 23 Listopada

Użytkownicy przyznają karolszymczak punkty reputacji!

1 obserwujący

O karolszymczak

  • Urodziny 31.08.1973

Informacje o profilu

  • Płeć
    Mężczyzna
  • Miejscowość
    Poznań
  • Zainteresowania
    Kulinaria
  • Kącik kuchenny
    wedlinydomowe.pl/forum/topic/6487-karolaszymczka-wyroby-świąteczne/

Ostatnie wizyty

7 044 wyświetleń profilu

Osiągnięcia karolszymczak

  1. Część podaje adres.

    karol.szymczak3@wp.pl

    Pozdrawiam

  2. Ja mam wrażenie że Szczepanowi chodziło bardziej o zmianę struktury włókien w mięsie przy użyciu mieszałki. Natomiast problem mycia i sprzątania to sprawa drugorzędną,aczkolwiek bardzo upierdliwa. Rąk ludzkich żadna maszyna nie zastąpi i nikt nie nauczy się robić wędlin domowych jak nie pozna struktury mięsa wyrabianego rękoma.
  3. Pięknie napisane💪
  4. Nie dziwna, tylko Mirek nad wszystkim panuje dajcie Mu jakiś czas na powrót do zdrowia
  5. Czyli hartowanie tak?Wkładanie wędlin bezpośrednio po parzeniu do zimnej wody?
  6. Może nie z okna ale taki widok
  7. W czasie nadziewania i osuszania też mięso się pekluje.
  8. Halinko z tak wysokiej põłki dostać pochwałę to tylko pozazdroscić.Swiadzcy to o tym że naprawdę Wędzarnicza Brać to Twoja pasja, hobby i zamiłowanie
  9. Nie ukrywam że ja też czekałem żeby kolega Pacan Wojciech wypowiedział się na temat budowy wędzarni i wędzenia.No nie doczekałem się.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.