Skocz do zawartości

kertoipg

Użytkownicy
  • Postów

    13
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    warszawa

Ostatnie wizyty

Blok z ostatnimi odwiedzającymi dany profil jest wyłączony i nie jest wyświetlany użytkownikom.

Osiągnięcia kertoipg

Rekrut

Rekrut (2/14)

  • Pierwszy post
  • Współpracownik Unikat
  • Pierwsza rozmowa
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Witam. Gdzie można kupić krew w mazowieckim?
  2. Siemka. Wstawiajcie fotki swoich smakołyków, jeśli to możliwe.
  3. kertoipg

    Prosię z rożna

    Każda metoda jest dobra, jeżeli sprawdzona - tylko czy ognisko nie zgaśnie jak go wrzucicie na ogień ? Ha..........!
  4. kertoipg

    Prosię z rożna

    Dzięki za podpowiedzi i fotki. Może byś powtórzył ucztę ? Chętnie się dołączę z okowitą. Pozdrawiam
  5. kertoipg

    Prosię z rożna

    Witam. Mam zamiar upiec prosiaka na rożnie. Pomocy! Jak przygotować zwierzaka itd.?
  6. podaj adres, gdzie można skosztować Twój salceson? W Wawie na Powiślu :thumbsup:
  7. Moje dzieło :blush: Jak wstawić fotki ?
  8. Udało się !!! :lol: Dzięki za pomoc - brać jest zajeb.......a!
  9. Na pewno kolorowy i smaczny. :thumbsup: Jeszcze jedno co to jest Maska i co robię z ryjem / nochalem /?
  10. Czy zwykła sól czy peklosól?
  11. W jaki sposób mam peklować mięso i skórki. Ile czego?
  12. Dzięki za pomoc. [ Dodano: Sob 15 Sty, 2011 00:09 ] Czy skórę z łba też kroję do salcesonu?
  13. Witam. Biorę się za salceson, ale zgłupiałem od przepisów w necie. Pomocy!
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.