Skocz do zawartości

grzesio

Użytkownicy
  • Postów

    8
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    Tenczynek
  • Zainteresowania
    gastronomia,elektrotechnika itp.

Osiągnięcia grzesio

Rekrut

Rekrut (2/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Pozdrawiam wszystkich :grin:
  2. grzesio

    03-2010

    Wszystko co było potrzebne na szkoleniu to było lecz część uczestników chciała zakupić na własny użytek trochę igieł, krwi w proszku itp. No i oto mi chodziło, czyli artykuły potrzebne do wyrobów, i to jest super :!: :!: Pozdrawiam cię Pawełku..
  3. grzesio

    Nowa nadziewarka

    Jak to zawsze bywa, obiecanki cacanki a głupiemu głód :question: (żart). No! Miro postaraj się trochę? Czwarty miesiąc śledzę u ciebie nadziewarki, i co?. Daj znać!!
  4. grzesio

    03-2010

    A co to była za lista potrzebnych rzeczy na szkoleniu??? :rolleyes:
  5. Witam cię Aniu. Co do wywaru do kiełbas, to o ile ja pamiętam z lat dziecinnych, i teraz masarz zawsze dodawał (tak jak napisałaś,mocny,skondensowany,esencjonalny wywar (rosół). Tylko jaka proporcja??? za mało,to suche!, za dużo,to galareta i jelito się niechce oderwać o kiełbasy. :question: Ale dla chcącego niema nic trudnego!!
  6. Witam cię Flaber14, co do twojego pytania" [czy ktoś z Państwa może robi coś podobnego lub mógłby mi powiedzieć gdzie mogę znaleźć przepis na taki przysmak??] kup sobie książkę [TRADYCYJNE WĘDZENIE] tam się wszystkiego dowiesz o starych zasadach wyrobów. A resztę to praktyka czyni mistrza!.
  7. grzesio

    02-2010

    Witam. Motyl potwierdzam twoje wrażenia z kursu. Byłem na 7 kursie(październik 2009),chylmy czoło przed organizatorami. Bagno i Papla to rewelacja i dobre serce do pracy i ludzi. Zasób wiadomości-pozazdrościć,a pomocni są w przypadku problemów zawsze.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.