Skocz do zawartości

joni

Użytkownicy
  • Postów

    4
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    Polska

Osiągnięcia joni

Nowicjusz

Nowicjusz (1/14)

  • Pierwszy post
  • Pierwszy tydzień za Tobą
  • Pierwszy miesiąc za Tobą
  • Pierwszy rok za Tobą

Najnowsze odznaki

0

Reputacja

  1. Ja stosuję 4 łyżki stołowe peklosoli na litr wody i pekluję w temp 4-8 stopni przez 3-4 dni. Jesli masz problem to przygotuj solankę wg. tzw. jajka. Jesli jajko surowe pływa w solance tzn. ze jest ok. Powodzenia, Pamiętaj, ze tylko trening czyni mistrza!
  2. Witam, ja w sprawie! Otóz zupy z dziczyzny/dzik,jelen, sarna/ nie mają wogóle smaku. Rosół z nich to jak ciepla pozbawiona smaku polewka,pomimo uzytych warzyw. Nie polecam,a może ktoś ma inne doswiadczenia?
  3. Taki piękny boczek po wyjęciu z marynaty osusz w wędzarni i podwędż olchą 40-50 stopni C przez 2-3 godziny.Nastepnie parz przez min.80 minut/lub dlużej-do miękkosci/ w 75 stopniach.Efekt gwarantowany.
  4. joni

    Nadziewarka MGV-5p

    Posiadam nadziewarke pionową z kwasówki za sto parę zlotych zakupiona na allegro,przykręcaną do stołu na 3kG farszu-rewelacja.polecam
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.